18 Οκτ 2024
READING

Trending Now: Revolution in architectural measurement

1 MIN READ

Trending Now: Revolution in architectural measurement

Trending Now: Revolution in architectural measurement

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Σε ένα πεδίο όπου η ακρίβεια είναι υψίστης σημασίας, η HOZO Design έχει αναπτύξει ένα πρωτοποριακό εργαλείο που υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τα πρότυπα αρχιτεκτονικών μετρήσεων – το M-Cube.

Δεν είναι απλώς ένα εργαλείο μέτρησης – αλλά μπορεί να αντικαταστήσει μια ολόκληρη εργαλειοθήκη. Είναι μια συλλογή έξυπνων εξαρτημάτων που συνεργάζονται μεταξύ τους, κάνοντας τη δουλειά πολλών εργαλείων σε ένα. Αυτό το καθιστά απαραίτητο για τους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές.

Το M-Cube είναι εκπληκτικό λόγω του έξυπνου σχεδιασμού του. Το κύριο μέρος του διαθέτει ένα ισχυρό λέιζερ που μετράει τις αποστάσεις πολύ γρήγορα και με ακρίβεια. Διαθέτει οθόνη που εμφανίζει πληροφορίες καθώς μετράμε, βοηθώντας να βεβαιωθούμε ότι κάθε μέτρηση είναι σωστή και αξιόπιστη. Είναι σαν να έχουμε έναν βοηθό που διασφαλίζει ότι όλη η εργασία μας είναι ακριβής.

Το Smart Floor Planner του M-Cube βελτιώνει την ευκολία δημιουργίας κατόψεων. Εξοπλισμένο με ένα joystick που μετράει προς πολλαπλές κατευθύνσεις, προσθέτει ένα στοιχείο παιχνιδιού στην εργασία, αυξάνοντας τόσο την απόλαυση όσο και την ακρίβεια του σχεδιασμού ορόφων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.