28 Απρ 2024
READING

Trending Now: Smart window blinds

2 MIN READ

Trending Now: Smart window blinds

Trending Now: Smart window blinds

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η βαρετή εργασία της ρύθμισης των περσίδων παραθύρων με τα χέρια πρόκειται να γίνει παρελθόν χάρη στην εισαγωγή του καινοτόμου Arpobot Smart Shade. Αυτή η συσκευή μετατρέπει τις συμβατικές περσίδες που λειτουργούν με αλυσίδα σε σύγχρονα, φωνητικά ενεργοποιούμενα έξυπνα σκίαστρα, ενσωματώνοντας τεχνολογία αιχμής IoT. Φέρνει ένα νέο επίπεδο ευκολίας και αυτοματισμού στη διαχείριση της κάλυψης των παραθύρων.

Συμβατό με μια εκτεταμένη σειρά περσίδων και σκιάστρων, το Arpobot ενσωματώνεται απρόσκοπτα με δημοφιλείς smart home πλατφόρμες, όπως η Apple, το Google και το Amazon, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία χωρίς την ανάγκη για πρόσθετες ή εφαρμογές.

Η εγκατάστασή του είναι εξαιρετικά απλή – μια απλή σύνδεση στην αλυσίδα των υφιστάμενων περσίδων, ενσωματώνει την καινοτομία μέσω του μινιμαλιστικού αλλά λειτουργικού σχεδιασμού του. Η τροφοδοσία του γίνεται από μια μπαταρία 4000mAh, η οποία διπλασιάζεται ως ευέλικτο power bank για κινητές συσκευές, εξασφαλίζοντας σταθερή λειτουργικότητα και χρησιμότητα. Ο εξωτερικός σχεδιασμός της συσκευής, που διατίθεται σε διάφορα φινιρίσματα, όπως μάρμαρο και ξύλο, εξασφαλίζει ότι όχι μόνο λειτουργεί αλλά και βελτιώνει την εμφάνιση του δωματίου.

Η μετατροπή των παραδοσιακών περσίδων σε έξυπνες σκιάσεις μέσω αυτού του αξεσουάρ -που θα είναι διαθέσιμο για αποστολή τον Δεκέμβριο του 2023- σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο στον οικιακό αυτοματισμό και τη διακόσμηση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.