29 Απρ 2024
READING

Νέα καμπάνια της Autohellas Hertz για το leasing

2 MIN READ

Νέα καμπάνια της Autohellas Hertz για το leasing

Νέα καμπάνια της Autohellas Hertz για το leasing

Η Autohellas Hertz ξεκίνησε μια νέα συγκινητική και στρατηγική καμπάνια για το leasing, με την υπογραφή της Ogilvy.

Με στόχο να αποκτήσει απήχηση τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες, η καμπάνια εστιάζει στα πλεονεκτήματα του Hertz Leasing, όπως η αίσθηση ασφάλειας που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι μηχανικοί, το online leasing calculator και το προνόμιο επιβράβευσης με Miles + Bonus μίλια εξαργύρωσης από την Aegean.

Στο διαφημιστικό σποτ βλέπουμε την ιστορία ενός μπαμπά και της κόρης του. Ο μπαμπάς κάνει μια απλή, καθημερινή επιλογή -που αρχικά φαίνεται ασήμαντη- αλλά τελικά δεν αποδεικνύεται και τόσο καλή. Στη συνέχεια, όμως, κάνει μια πιο έξυπνη επιλογή επιλέγοντας τη Hertz Leasing.

Η ιδέα πίσω από το σποτ είναι ότι ο κάθε οδηγός, καθημερινά, παίρνει πολλές αποφάσεις που αφορούν στο αυτοκίνητό του, άλλες μικρές και άλλες μεγάλες. Η μία απόφαση όμως που “μετράει” περισσότερο, είναι το πώς θα το αποκτήσει. Σε αυτό η Autohellas Hertz απαντάει ότι το Hertz Leasing “είναι πάντα η καλύτερη απόφαση”.

Με παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα από το 1974, η Αutohellas Hertz αποτελεί τον μεγαλύτερο εθνικό franchisee της Hertz παγκοσμίως, ενώ διαθέτει δίκτυο σε εννέα χώρες με περισσότερα από 160 σημεία εξυπηρέτησης. Την παραγωγή του τηλεοπτικού ανέλαβε η Foss Productions, σε σκηνοθεσία Angel Saft.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.