29 Απρ 2024
READING

Kαμπάνια για τις νέες στολές της AEGEAN από την Ogilvy

2 MIN READ

Kαμπάνια για τις νέες στολές της AEGEAN από την Ogilvy

Kαμπάνια για τις νέες στολές της AEGEAN από την Ogilvy

Η Ogilvy φέρνει στο φως τις πρόσφατα ανανεωμένες στολές του προσωπικού της AEGEAN σε μια επαναστατική καμπάνια, η οποία σηματοδοτεί μια νέα εποχή που αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα για το dress code της αεροπορικής εταιρείας. Για τη δημιουργική επιμέλεια του project η Ogilvy συνεργάστηκε με τους Antoine Asseraf & René Habermacher.

Στη νέα συλλογή από την εταιρεία ZEUS+ΔΙΟΝΕ, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον σχεδιασμό του Marios Schwab, ενσωματώνεται ο μοντέρνος χαρακτήρας με ένα άγγιγμα σύγχρονης ελληνικής γοητείας που χαρακτηρίζει την AEGEAN.

Οι εξαιρετικές στολές απαίτησαν φυσικά μια στρατηγική επικοινωνίας εξίσου εντυπωσιακή. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια έχει ο καθρέπτης, στον οποίο δεν βλέπουμε απλώς μια αντανάκλαση των στολών αλλά κάτι περισσότερο. Βλέπουμε να αντικατοπτρίζει τη ζωή, την κίνηση, τον ουρανό, κάθε στιγμή και κάθε μέρος στο οποίο βρίσκεται το προσωπικό της AEGEAN.

Με αφετηρία urban και κλασικά σημεία της Αθήνας, τη θάλασσα και την εξοχή, ξεκινάει το ταξίδι των στολών, για να καταλήξει με ένα μοναδικό runway πάνω σε καθρέπτες στο αεροδρόμιο, τον τελικό δηλαδή προορισμό αυτής της fashion διαδρομής.

Μέσω δυναμικών εικόνων και μιας εντυπωσιακής παρουσίασης της πασαρέλας πασαρέλα στο video, η καμπάνια απεικονίζει έντονα το προσωπικό πιο δυναμικό από ποτέ με τις νέες τους στολές, οι οποίες δεν φέρνουν απλά μια ανανέωση σχεδιαστικά αλλά εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στολών, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της ζωής των ανθρώπων της AEGEAN.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.