29 Απρ 2024
READING

Trending Now: Innovative Gaming Controllers

2 MIN READ

Trending Now: Innovative Gaming Controllers

Trending Now: Innovative Gaming Controllers

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Σε ένα χώρο όπου η καινοτομία είναι η αιχμή του δόρατος, η βιομηχανία παιχνιδιών έχει γίνει μάρτυρας ενός πρωτοποριακού νέου παίκτη που επαναπροσδιορίζει τους κανόνες εμπλοκής: Το χειριστήριο παιχνιδιών Hex Evo για το αριστερό χέρι. Συγχωνεύει άψογα την ακρίβεια ενός ποντικιού, την ευελιξία ενός πληκτρολογίου και την άνεση ενός χειριστηρίου σε μια ενιαία συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες δεν χρειάζεται να επιλέξουν ή να συμβιβαστούν- μπορούν να τα έχουν όλα σε ένα.

Στο παρελθόν, υπήρχε μια σαφής διαχωριστική γραμμή μεταξύ του gaming σε PC και του gaming σε κονσόλες, όπου το καθένα χρησιμοποιούσε διαφορετικές συσκευές. Το Hex Evo καταργεί τα όρια, λειτουργώντας καλά με κονσόλες, PC και Mac και προσφέροντας ευελιξία και ακρίβεια σε κάθε gamer, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που προτιμά.

Το Hex Evo διαθέτει 22 κουμπιά που μπορoύμς να κάνετε ό,τι θέλετε, βοηθώντας το να λειτουργεί σαν ένα σούπερ έξυπνο πληκτρολόγιο, αλλά με την ακρίβεια ενός ποντικιού gaming. Είναι επίσης πραγματικά παραμετροποιήσιμο, καθιστώντας το χρήσιμο όχι μόνο για gamers αλλά για οποιονδήποτε θέλει να κάνει περισσότερα με την τεχνολογία του.

Ένα ειδικό “πλήκτρο Shift” και ένας αισθητήρας κίνησης στο Hex Evo εξασφαλίζουν ακόμη περισσότερους τρόπους χρήσης των πλήκτρων, καθιστώντας το ένα εργαλείο γεμάτο δυνατότητες και επιλογές για τους χρήστες.

Αυτό το χειριστήριο είναι επίσης πολύ ανθεκτικό, σχεδιασμένο να αντέχει πολλά παιχνίδια χωρίς να φθείρεται. Αν κάτι πάει στραβά, τα εξαρτήματα μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει πολύ καιρό.

Με απλά λόγια, το Hex Evo δεν είναι απλώς ένα ακόμα χειριστήριο. Είναι ένα παιχνίδι που αλλάζει τα δεδομένα, έρχεται σε ειδική θήκη και είναι έτοιμο να κάνει μεγάλη διαφορά στην εμπειρία του gaming, προσφέροντας έναν νέο κόσμο επιλογών και ευκαιριών για κάθε gamer.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.