29 Απρ 2024
READING

Νέα 360 καμπάνια για το COSMOTE ΑPP από την Ogilvy

1 MIN READ

Νέα 360 καμπάνια για το COSMOTE ΑPP από την Ogilvy

Νέα 360 καμπάνια για το COSMOTE ΑPP από την Ogilvy

Το τηλεοπτικό σποτ της νέας καμπάνιας μας μεταφέρει σε ένα νέο ψηφιακό κόσμο με μία παρέα μη αναμενόμενων πρωταγωνιστών. Τέσσερις συνταξιούχους. που θυμούνται την εποχή πριν το COSMOTE APP, τότε που για να πληρώσουν ένα λογαριασμό έπρεπε να πάνε στο κατάστημα, για να ανανεώσουν ένα συμβόλαιο έπρεπε να πάρουν τηλέφωνο, για να δουν την εξέλιξη της παραγγελίας τους έπρεπε να έχουν κιάλια και για να μάθουν την πορεία επιδιόρθωσης μιας βλάβης έπρεπε να ρωτάνε συνέχεια τον τεχνικό.

Όχι πια όμως. Γιατί τώρα, το COSMOTE APP φέρνει επανάσταση σε αυτή την εμπειρία, συγκεντρώνοντας όλες τις υπηρεσίες COSMOTE στο κινητό τους για να κάνουν τα πάντα με μία κίνηση, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για τις υπόλοιπες δουλειές τους. Όπως, για παράδειγμα, ακόμα μια παρτίδα τάβλι στο καφενείο.

Η ολοκληρωμένη καμπάνια της Ogilvy περιλαμβάνει μια κύρια ταινία που συνοδεύεται από τέσσερα μικρότερα video, digital video, social media υλικά, καθώς και ραδιοφωνικές και έντυπες δημοσιεύσεις. Tη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βαρδής Μαρινάκης, σε παραγωγή Green Olive Films, ενώ τη φωτογράφιση έκανε ο Κωστής Σωχωρίτης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.