08 Σεπ 2024
READING

Campaign of the Day: Who are the Chefs?

2 MIN READ

Campaign of the Day: Who are the Chefs?

Campaign of the Day: Who are the Chefs?

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Snickers παρουσιάζει ένα νοσταλγικό διαφημιστικό σποτ, αναβιώνοντας μια αγαπημένη σκηνή από 27 χρόνια πριν, όπου η πείνα οδηγεί σε μια χιουμοριστική γκάφα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

Η επανεκτέλεση της διαφήμισης με τίτλο ” Who are the Chefs¨ ξεκινά με έναν αφοσιωμένο κύριο να ζωγραφίζει προσεκτικά τις γραμμές ενός γηπέδου ποδοσφαίρου πριν από έναν αγώνα των Kansas City Chiefs.

Καθώς η πείνα τον κυριεύει, ο καλοπροαίρετος ζωγράφος μετατρέπει κατά λάθος το όνομα της γηπεδούχου ομάδας, τους “Chiefs”, σε “The Chefs”. Η ξεκαρδιστική ανατροπή δείχνει πώς η πείνα επηρεάσει ακόμα και τον πιο σχολαστικό άνθρωπο.

Στο πλαίσιο της φετινής καμπάνιας Rookie Mistakes, η Snickers αναδημιούργησε ένα εμβληματικό τηλεοπτικό σποτ που προβλήθηκε αρχικά το 1996. Η φετινή καμπάνια αντικατοπτρίζει χαρούμενα τη γοητεία και το χιούμορ του πρωτοτύπου.

Συνοδεύοντας το σκηνικό των πρωταθλητών Super Bowl 2023, Kansas City Chiefs, και με την παρουσία του προπονητή Andy Reid, η διαφήμιση είναι ένα απολαυστικό αφιέρωμα, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την BBDO Νέας Υόρκης.

Η διαφήμιση δημιουργήθηκε με την BBDO New York και σηματοδοτεί τη συνέχεια της σειράς της Snickers, “Rookie Mistake”, η οποία ξεκίνησε το 2021. Το διαφημιστικό σποτ θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση, streaming, ψηφιακά και στα κοινωνικά κανάλια αργότερα αυτόν τον μήνα.

Η Snickers ανέθεσε επίσης στον TJ Watt των Steelers και στον Deebo Samuel των 49ers να δημιουργήσουν digital shorts για την υποστήριξη της καμπάνιας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.