28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: The Cocktail Collection

2 MIN READ

Campaign of the Day: The Cocktail Collection

Campaign of the Day: The Cocktail Collection

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το δημιουργικό γραφείο Bakery βρίσκεται πίσω από την καμπάνια για το The Cocktail Collection, τη νέα σειρά premium προ-αναμεμειγμένων κοκτέιλ της Diageo.

Ενώ τα Tanqueray και Ketel One είναι γνωστά ονόματα, ο συνδυασμός πολλών διάσημων brands της Diageo σε μια ενιαία συλλογή είναι μια νέα ιδέα. Το Cocktail Collection περιλαμβάνει ποτά που αναμειγνύονται με τα καλύτερα αποστάγματα της Diageo, όπως Tanqueray Negroni, Ketel One Cosmopolitan και Espresso Martini, Bulleit Bourbon old fashioned και Manhattan.

Το λανσάρισμα πλαισιώνεται από μια νέα καμπάνια πολυμέσων που παρουσιάζει τη συλλογή Cocktail εν όψει της εορταστικής περιόδου. Στο επίκεντρό της βρίσκεται ένα σποτ 30 δευτερολέπτων, με τίτλο “You’ve Got it Made”, το οποίο μας δείχνει το μυστικό για τη διοργάνωση ενός “κεφάτου γιορτινού πάρτι”. Βήμα πρώτο: βάλτε ένα ποτήρι από τη Συλλογή Κοκτέιλ. Βήμα δεύτερο: αφήστε να αρχίσουν οι δωρεές. Και You’ve Got it Made.

Η καμπάνια τονίζει τον τρόπο με τον οποίο το The Cocktail Collection προσφέρει ποιοτικά κοκτέιλ που απαιτούν λιγότερο χρόνο για την προετοιμασία και αφήνουν περισσότερο χρόνο για τους καλεσμένους μας, προβάλλοντας αξέχαστες γιορτινές εμπειρίες

Με τις διαχρονικές σέπια αποχρώσεις και τη ρουστίκ γοητεία του ακατέργαστου κινηματογραφικού υλικού, σε συνδυασμό με ένα ξεχωριστό backing track, το σποτ βασίζεται στην κομψότητα των προπαρασκευασμένων κοκτέιλ υψηλής ποιότητας. Η καμπάνια θα “τρέξει” σε social και digital μέσα, ενώ θα ακολουθήσουν πρόσθετα σποτάκια 15 και 6 δευτερολέπτων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.