29 Απρ 2024
READING

Καμπάνια για τα 30 χρόνια l’artigiano από το Scarlet Agency

2 MIN READ

Καμπάνια για τα 30 χρόνια l’artigiano από το Scarlet Agency

Καμπάνια για τα 30 χρόνια l’artigiano από το Scarlet Agency

Η l’artigiano γιορτάζει την 30ή επέτειό της με μια νέα καμπάνια και μια αποκλειστική limited edition πίτσα που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ – τη διάσημη πίτσα τύπου Chicago-style Deep Dish, ειδικά φτιαγμένη από την l’artigiano για αυτή την περίσταση-ορόσημο.

Η  Deep Dish δεν είναι μια συνηθισμένη πίτσα. Η ζύμη είναι χειροποίητη και μοναδικά βουτυρένια. Το τυρί είναι τριπλάσιο. Το ύψος ξεπερνάει τις υπόλοιπες. Αλλά αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο είναι η έξυπνη αντιστροφή των συστατικών, με το τυρί να αποτελεί τη βάση και τη σάλτσα να απλώνεται από πάνω.

Η διαφημιστική καμπάνια “l’artigiano: 30 χρόνια η δική μας ιστορία αγάπης” αποτελείται από δύο τηλεοπτικά σποτ, που θα προβληθούν σε όλα τα ψηφιακά κανάλια, ραδιοφωνικά σποτ και μια καμπάνια με αγαπημένους influencers και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ με τίτλο “Heart Beat” είναι ήδη στον αέρα. Παρουσιάζει δελεαστικές εικόνες του Deep Dish που συνοδεύονται από μια λαχταριστή περιγραφή των συστατικών του, πυροδοτώντας μια παθιασμένη λαχτάρα στις καρδιές των τηλεθεατών. Το σποτ βασίζεται σε σενάριο του Scarlet Agency, σε παραγωγή της White Room με σκηνοθέτη τον Κωνσταντίνο Στάγκικα και παραγωγό τον Λουκά Βελέντη.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της l’artigiano, διότι, στον πυρήνα της, η l’artigiano είναι μια ιστορία αγάπης – μια ιστορία αγάπης μεταξύ της l’artigiano και των πιστών της φίλων που δείχνουν την αγάπη τους εδώ και τόσα χρόνια, επιλέγοντάς την για τις δικές τους στιγμές απόλαυσης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.