08 Σεπ 2024
READING

Trending Now: Pink Floyd-Themed Turntable

2 MIN READ

Trending Now: Pink Floyd-Themed Turntable

Trending Now: Pink Floyd-Themed Turntable

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Τα συστήματα ήχου HiFi απευθύνονταν πάντα πρώτα απ’ όλα στους λάτρεις της μουσικής. Αλλά ακόμη και για κάποιον που δεν είναι φανατικός συλλέκτης βινυλίου, είναι δύσκολο να μην εκτιμήσει την άψογη ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που έδωσε η Pro-Ject Audio Systems στο νεότερο limited edition πικάπ, το οποίο ονομάστηκε “The Dark Side of the Moon” από το ομώνυμο άλμπουμ των Pink Floyd του 1973.

Όπως το εξώφυλλο του άλμπουμ, έτσι και το πικάπ ακτινοβολεί ένα ζωντανό ουράνιο τόξο χρωμάτων. Το κλασικό εξώφυλλο των Pink Floyd είναι συνυφασμένο με την περιβόητη κληρονομιά του συγκροτήματος και είναι γνωστό ως ένα από τα πιο εύκολα αναγνωρίσιμα έργα τέχνης από την ακμή του βρετανικού ροκ κατά τη δεκαετία του 1970. Το πικάπ της Pro-Ject σε αποκλειστική έκδοση μιμείται κομψά αυτό το εμβληματικό έργο τέχνης με ένα ενσωματωμένο προσαρμοσμένο LED ουράνιου τόξου, ρίχνοντας μια μαγευτική λάμψη πάνω από τη γυάλινη πιατέλα και το περίτεχνα σχεδιασμένο πέλμα από κάτω.

Η Pro-Ject δεν κατασκεύασε το The Dark Side of the Moon ως συλλεκτικό αντικείμενο μόνο για διακόσμηση, αν και θα αποτελούσε μια φανταστική προσθήκη στη συλλογή κάθε λάτρη του βινυλίου. Το υπόλοιπο μέρος αυτού του πικάπ περιορισμένης έκδοσης είναι εξίσου εντυπωσιακό, διαθέτοντας άψογη ποιότητα κατασκευής που ταιριάζει με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του. Κατασκευασμένο με κορυφαία υλικά, διαθέτει πλίνθο από MDF 28 mm, ακρυλικό φορητό δίσκο 8,6 ιντσών, σημαντική γυάλινη πιατέλα 10 mm, επιχρυσωμένα βύσματα καλωδίων RCA, υποπλάκα αλουμινίου και διάφορες εσωτερικές βελτιώσεις, όπως ηλεκτρονικό έλεγχο ταχύτητας για τον ιμάντα κίνησης και διακόπτη με δυνατότητα ρύθμισης της ένδειξης του ουράνιου τόξου.

Δεδομένης της περιορισμένης παραγωγής αυτών των πικάπ, η εξασφάλιση ενός μπορεί να απαιτήσει γρήγορη δράση. Η Pro-Ject έχει επιλέξει να μην παράγει μαζικά αυτό το αριστούργημα, τονίζοντας ότι το πικάπ “The Dark Side of the Moon” είναι σχολαστικά σχεδιασμένο και χειροποίητο, εξασφαλίζοντας μακροζωία μέσω του ανώτερου σχεδιασμού και των υλικών του.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.