29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: We believe in living

3 MIN READ

Campaign of the Day: We believe in living

Campaign of the Day: We believe in living

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Triple-S, μια εξέχουσα μάρκα ασφάλισης ζωής στο Πουέρτο Ρίκο, ξεκινά μια μοναδική εκστρατεία marketing για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την ασφάλιση ζωής.

Διαχρονικά, η ασφάλιση ζωής θεωρείται ως μια επένδυση την οποία δεν απολαμβάνουμε ποτέ, είναι κάτι που προορίζεται αποκλειστικά για τους αγαπημένους μας σε περίπτωση θανάτου μας. Ωστόσο, η Triple-S αμφισβητεί αυτή την αντίληψη, επαναπροσδιορίζοντας τα ασφαλιστικά προϊόντα ζωής της ως “IN-Life Insurance”, με σκοπό να τονίσει ότι η ασφάλιση ζωής μπορεί να φέρει γαλήνη και ασφάλεια στη ζωή μας, όσο είμαστε ακόμα εν ζωή.

Η ουσία αυτής της εκστρατείας περιστρέφεται γύρω από μια σειρά ταινιών που μοιράζονται τις ιστορίες τριών διαφορετικών οικογενειών. Οι ιστορίες αυτές καταδεικνύουν πώς η ασφάλιση IN-Life Insurance μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη ζωή τους, ακόμη και σε καταστάσεις όπου δεν το περιμένει κανείς. Το βασικό μήνυμα είναι ότι η ασφάλιση ζωής δεν αποτελεί απλώς ένα οικονομικό δίχτυ ασφαλείας για τους αγαπημένους μας- μπορεί επίσης να βελτιώσει τη δική μας ζωή, προσφέροντας ψυχική ηρεμία.

Αυτή η ολοκληρωμένη καμπάνια, με τίτλο “We believe in living”, θα διαρκέσει δύο χρόνια και θα αξιοποιήσει τόσο τα παραδοσιακά όσο και τα ψηφιακά μέσα για να προσεγγίσει τους κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο. Πρωταρχικός στόχος της εκστρατείας αυτής είναι να διασφαλίσει ότι όλοι οι κάτοικοι του Πουέρτο Ρίκο θα ζουν ειρηνικά με αυτά τα ασφαλιστικά προϊόντα ζωής και υγείας.

Η πρωτοβουλία αυτή, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Contáctica, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους κλάδους της Υγείας και των Ασφαλειών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.