29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: You Got This

2 MIN READ

Campaign of the Day: You Got This

Campaign of the Day: You Got This

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Nike μόλις παρουσίασε την τελευταία της καμπάνια με τίτλο “You Got This”, που έχει στόχο να εμπνεύσει τις γυναίκες να ξεπεράσουν τα εμπόδια στον αθλητισμό.

Η καμπάνια περιλαμβάνει συνεντεύξεις με αξιόλογες προσωπικότητες όπως οι Jordan Chiles, Rayssa Leal και Bebe Vio, που μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες επιμονής απέναντι σε προκλήσεις που κάποτε τις έκαναν να σκέφτονται να εγκαταλείψουν τα αντίστοιχα αθλήματα. Αυτές οι αθλήτριες ενώθηκαν για να παρακινήσουν και να εμψυχώσουν τα κορίτσια με το μήνυμα “You Got This”.

Η δέσμευση της Nike να προσφέρει καινοτομία και έμπνευση στους αθλητές σε όλο τον κόσμο στηρίζεται στην πεποίθησή της “If you have a body, you are an athlete” . Αυτή η αποστολή ωθεί συχνά την εταιρεία να ξεπερνά τα όρια, να αναπτύσσει πρωτοποριακές αθλητικές καινοτομίες, να ενισχύει τη βιωσιμότητα των προϊόντων της, να προωθεί μια ποικιλόμορφη και δημιουργική παγκόσμια ομάδα και να έχει θετικό αντίκτυπο στις κοινότητες στις οποίες ανήκει.

Αυτή η εντυπωσιακή καμπάνια, η οποία δημιουργήθηκε από τη διαφημιστική εταιρεία PMG, αντιπροσωπεύει την αφοσίωση της Nike στη βιομηχανία αθλητικών ειδών και τον στόχο της να βοηθήσει τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Η καμπάνια αποτελείται από τρία βίντεο και είναι η πιο φρέσκια προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο εμπνευσμένων πρωτοβουλιών της Nike.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.