29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Ha̶u̶te Couture

2 MIN READ

Campaign of the Day: Ha̶u̶te Couture

Campaign of the Day: Ha̶u̶te Couture

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σε έναν κόσμο που συχνά μοιάζει να έχει εμμονή με τον αρνητισμό και το μίσος, μια μάρκα αποφάσισε να πάρει θέση ενάντια στο ρεύμα. Η Diesel, γνωστή για την τολμηρή και καινοτόμο προσέγγισή της στη μόδα, ξεκίνησε μια πρωτοποριακή καμπάνια που όχι μόνο αμφισβητεί τα κοινωνικά πρότυπα αλλά δίνει και τη δυνατότητα στα άτομα να διεκδικήσουν τις δικές τους αφηγήσεις.

Σε έναν κόσμο όπου η φράση “the more hate you wear the less you care” (όσο περισσότερο μίσος φοράς τόσο λιγότερο νοιάζεσαι) δεν ήταν ποτέ πιο αληθινή, η Diesel παρουσιάζει το Ha̶u̶te Couture.

Στην καμπάνια συμμετέχει ένα καστ αστέρων με μερικούς από τους πιο αμφιλεγόμενους και “μισητούς” καλλιτέχνες της εποχής. Οι Nicki Minaj, Gucci Mane, Bella Thorne, Bria Vinaite, Tommy Dorfman, Miles Heizer, Yovanna Ventura, Barbie Ferreira, Yoo Ah-In και Jonathan Bellini ενώθηκαν για να αμφισβητήσουν το status quo. Καθένας από αυτούς τους celebrities έχει βιώσει την αιχμηρή άκρη του διαδικτυακού μίσους – προσβολές και καταδίκη επειδή εκφράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή επειδή απλώς είναι αυτό που είναι.

Η Diesel, μια μάρκα που ξέρει να ξεπερνά τα όρια, πήρε τα χειρότερα από αυτά τα σχόλια μίσους και τα μετέτρεψε σε μια μοναδική συλλογή μόδας. Αυτά τα αντικείμενα, που αποτελούν πλέον μέρος της HAɄTE COUTURE, χρησιμεύουν ως σύμβολο ανθεκτικότητας και αντίστασης. Φορώντας τις ίδιες λέξεις που είχαν σκοπό να τις πληγώσουν, οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα: “the more hate you wear the less you care”.

Η εκστρατεία δεν σταματά στη μόδα. Καταφεύγει στα social media, την ίδια την πλατφόρμα όπου οι haters συχνά εκτονώνουν τον θυμό τους, για να αντεπιτεθεί. Μέσα από μια σειρά περιεχομένων βίντεο, οι πρωταγωνιστές της εκστρατείας αντιμετωπίζουν με χιούμορ και νόημα το μίσος που έχουν δεχτεί. Αυτή η προσέγγιση όχι μόνο αφοπλίζει τους haters αλλά και εμπνέει τους άλλους να δουν με πιο ανάλαφρη ματιά την αρνητικότητα που διαπερνά την ψηφιακή μας ζωή.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.