29 Απρ 2024
READING

Trending Now: Mushroom Leather Sneakers

2 MIN READ

Trending Now: Mushroom Leather Sneakers

Trending Now: Mushroom Leather Sneakers

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Ο καλλιτέχνης και σχεδιαστής, Sean Wotherspoon, συνεχίζει τη συνεργασία του με την adidas Originals. Αυτή τη φορά το δίδυμο παρουσιάζει μια νέα εκδοχή του Gazelle Indoor sneaker χρησιμοποιώντας δέρμα Mylo. Πρόκειται για ένα φιλικό προς το περιβάλλον δέρμα που κατασκευάζεται από ρίζες μανιταριών και διαθέτει ένα πλούσιο φάσμα χρωμάτων.

Το πάνω μέρος του sneaker αποτελείται από μια πλεκτή υφή που συμπληρώνεται με φωτεινούς τόνους του πορτοκαλί, του μπλε και του ροζ. Στηρίζεται πάνω σε πάτους με φελλό που αποτελούνται από το μαλακό πέλμα και τη σόλα από κόμμι από κάτω που λειτουργούν ως βάση του παπουτσιού. Οι εμβληματικές τρεις ρίγες σε λευκό χρώμα κοσμούν το πλάι, ενώ τα λογότυπα με την υπογραφή του Wotherspoon κοσμούν τη μεσαία σόλα.

Στον εξελισσόμενο κόσμο της μόδας, των υλικών και του σχεδιασμού, η εξέχουσα θέση των βιώσιμων επιλογών, όπως το δέρμα Mylo, είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Προερχόμενο από τις περίπλοκες ρίζες των μανιταριών, το Mylo αποτελεί μια οικολογική εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό δέρμα, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα προς πιο πράσινες σχεδιαστικές επιλογές στη βιομηχανία της μόδας.

Τα ζωηρά χρώματα όχι μόνο προσθέτουν ένα pop ύφος, αλλά και ευθυγραμμίζονται με την προτίμηση των νεότερων καταναλωτών που προτιμούν τα έντονα και κομψά αθλητικά ρούχα. Αλλά δεν πρόκειται μόνο για το χρώμα: το υφαντό σχέδιο που ενσωματώνεται περίτεχνα στο επάνω μέρος του αθλητικού παπουτσιού μαρτυρά προσαρμοστικότητα και άνεση. Αυτή η τεχνική αποτελεί απόδειξη των δυνατοτήτων του τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, που διευρύνει τα όρια με καινοτόμες μεθόδους κατασκευής που υπόσχονται πρωτοποριακά και άνετα υφάσματα κατάλληλα για μυριάδες εφαρμογές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.