29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Did you see it?

2 MIN READ

Campaign of the Day: Did you see it?

Campaign of the Day: Did you see it?

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η τελευταία δίγλωσση διαφήμιση της Hyundai, με τίτλο “¿Viste?” ή “Did you see it?”, διεισδύει βαθιά στο ειλικρινές συναίσθημα που μοιράζονται πολλοί ισπανόφωνοι και λατίνοι: τη λαχτάρα να κερδίσουν την υπερηφάνεια των γονιών τους. Με διαφημιστικά σποτ 30 δευτερολέπτων τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά, η καμπάνια συνδέει έξοχα το SUV Hyundai Palisade 2024 με τη βαθιά πολιτιστική έμφαση στη γονική επικύρωση.

Στο διαφημιστικό σποτ, τρεις γενιές μελών της οικογένειας αναζητούν έγκριση ο ένας από τον άλλον καθώς περιηγούνται στη ζωή, από το μικρό αγόρι που προσπαθεί να κάνει τον πατέρα του περήφανο για την αγορά του νέου του οχήματος μέχρι τον άνδρα που οδηγεί τον ηλικιωμένο πατέρα του με το νέο του Palisade. Η ταινία γυρίστηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και πήρε ζωή υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Fernando Osuna και του Alex Garcia.

Οι Λατίνοι στοχεύουν να προσφέρουν στους απογόνους τους μια ζωή ανώτερη από τη δική τους. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει την εξασφάλιση της ασφάλειας και της σιγουριάς. Το Hyundai Palisade ενσαρκώνει αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά. Παντρεύοντας τη χρηστικότητα με την πολυτέλεια, αποτελεί ιδανική επιλογή για τη φιλόδοξη νεότερη ισπανόφωνη γενιά, εξασφαλίζοντας ότι θα ανταποκριθεί ακόμα και στα πρότυπα του πιο απαιτητικού κριτή τους – σε αυτή την αφήγηση, του πατέρα τους.

Εκτός από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, η καμπάνια περιλαμβάνει ψηφιακές διαφημίσεις και μια σειρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η στρατηγική των μέσων ενημέρωσης ήταν μια κοινοπραξία μεταξύ της Lopez Negrete Communications και του πρακτορείο μέσων ενημέρωσης της Hyundai, Canvas.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.