29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Keep it Cosmo

2 MIN READ

Campaign of the Day: Keep it Cosmo

Campaign of the Day: Keep it Cosmo

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η εταιρεία δημιουργικού περιεχομένου Edisen παρουσιάζει την τελευταία της συνεργασία με τον εμβληματικό πρωτοπόρο των κοκτέιλ Cointreau. Η Aubrey Plaza επιστρέφει ως πρωταγωνίστρια αυτής της αξέχαστης εορταστικής καμπάνιας, προσκαλώντας όλους να αγκαλιάσουν το πνεύμα των γιορτών κάνοντας πρόποση με το εμβληματικό ποτό – το Cosmopolitan.

Μαζί με τον εμπνευστή του αυθεντικού Cosmopolitan, Toby Cecchini, η νέα δημιουργική καμπάνια αναδεικνύει τι κάνει το Cosmopolitan τόσο… κοσμοπολίτικο. Spoiler: είναι το Cointreau. Με την πάροδο των ετών, το Cosmopolitan δεν έχει γίνει μόνο ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα κοκτέιλ παγκοσμίως, αλλά είναι ένα σύμβολο της pop κουλτούρας, που το βλέπουμε παντού, από τη μεγάλη οθόνη μέχρι τις πασαρέλες της μόδας και όχι μόνο.

Η Cointreau προσέλαβε άμεσα την Edisen, αναθέτοντας στο δημιουργικό στούντιο την αποστολή να δώσει ζωή στην τελευταία επανάληψη της καμπάνιας. Η Edisen εκτέλεσε απρόσκοπτα ολόκληρο το έργο, από τη διαμόρφωση της στρατηγικής και τη διερεύνηση των γνώσεων των καταναλωτών, μέχρι τη δημιουργία ιδεών, σεναρίων, παραγωγής και post-production.

Σε σκηνοθεσία του Jason Woliner στο Λος Άντζελες, η καμπάνια διαθέτει μια αναζωογονητική επιστροφή στο αυθεντικό. Τα γυρίσματα έγιναν με ψηφιακές τεχνικές, η υπόλοιπη παραγωγή βασίστηκε σε παραδοσιακές μεθόδους, τραβώντας την προσοχή στις οπτικές απολαύσεις και στο μαγνητικό χιούμορ και την αυθόρμητη ευστροφία της Aubrey. Αποφεύγοντας τα περίπλοκα τεχνολογικά επιτεύγματα, το σκηνικό και η παρουσίαση των ποτών είναι γουστόζικα μινιμαλιστικά, υπογραμμίζοντας την αφοσίωση του Edisen στη δημιουργία απλού αλλά γοητευτικού περιεχομένου για την αξιοσέβαστη ετικέτα Cointreau.

Ως φόρος τιμής στο διαχρονικό κοκτέιλ που είναι ιδανικό για κάθε εορταστική συγκέντρωση, η καμπάνια “Celebrate the Cosmopolitan” έκανε το ντεμπούτο της στις αρχές του μήνα, καλύπτοντας ψηφιακές πλατφόρμες, τηλεόραση και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.