29 Απρ 2024
READING

Στον “αέρα” η νέα καμπάνια της Ogilvy για το Cosmote Insurance

1 MIN READ

Στον “αέρα” η νέα καμπάνια της Ogilvy για το Cosmote Insurance

Στον “αέρα” η νέα καμπάνια της Ogilvy για το Cosmote Insurance

Η Ogilvy παρουσίασε μια νέα καμπάνια για την Cosmote Insurance, δίνοντας έμφαση στην αξία και την πραγματική προστασία. “Με 5 ευρώ μπορείς να πάρεις ένα προστατευτικό για την πόρτα του αυτοκινήτου σου. Με τα ίδια χρήματα, όμως, μπορείς να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου στο Cosmote Insurance”, ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, ο εκφωνητής κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού σποτ.

Αυτή η καινοτόμος καμπάνια παραλληλίζει τις δαπάνες για βασικά είδη που μπορεί να φαίνονται προστατευτικά αλλά προσφέρουν περιορισμένη ασφάλεια, με την πραγματική ασφάλεια που παρέχει η ασφάλιση αυτοκινήτου ή σπιτιού, και όλα αυτά σε λογική τιμή.

Στόχος της καμπάνιας είναι να καταρρίψει τον μύθο ότι οι ασφάλειες σπιτιού και αυτοκινήτου είναι ακριβές, προσκαλώντας τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τη λύση που εξυπηρετεί τις ανάγκες τους στο site του Cosmote Insurance.

Η ολοκληρωμένη αυτή 360º καμπάνια, που εκπονήθηκε από την Cosmote TV Productions, θα “τρέξει” σε διάφορες πλατφόρμες, όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα και ψηφιακά μέσα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.