29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Feeling of Sound

2 MIN READ

Campaign of the Day: Feeling of Sound

Campaign of the Day: Feeling of Sound

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σε μια προσπάθεια να εμπνεύσει το απαιτητικό κοινό της Gen Z με μια ανεβασμένη εμπειρία ήχου, η Samsung κυκλοφόρησε το τέταρτο επεισόδιο της καμπάνιας “Feeling of Sound”, με την καταξιωμένη μουσικό καλλιτέχνη και παραγωγό, Yaeji.

Στο φιλμ “Balance of Sound”, που δημιουργήθηκε από το καινοτόμο πρακτορείο, We Are Social Australia, βλέπουμε τη Yaeji να μιλάει για τις εξαιρετικές ηχητικές δυνατότητες των Galaxy Buds2 Pro.

Η Yaeji είναι γνωστή στη μουσική βιομηχανία για το μοναδικό της στυλ και την ικανότητά της να συνδυάζει αρμονικά διαφορετικούς ήχους. Παρουσιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο η δημιουργική της διαδικασία ενισχύεται από το καθηλωτικό και αποχρωματισμένο Hi-Fi των Galaxy Buds2 Pro, η καμπάνια στοχεύει στη δημιουργία μιας γνήσιας σύνδεσης με τους λάτρεις της μουσικής.

Στη δημιουργική πλατφόρμα “Feeling of Sound” έχουν ήδη συμμετάσχει θρύλοι της μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Jay Versace, Chris Gehringer και Tony Maserati, παρουσιάζοντας την απαράμιλλη ποιότητα ήχου των Galaxy Buds2 Pro μέσα από αυθεντικές ιστορίες.

Η διαφημιστική προβολή περιλαμβάνει αποσπάσματα στις πλατφόρμες Instagram και YouTube της Yaeji, καθώς και στα παγκόσμια κοινωνικά κανάλια της Samsung.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.