29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Life is Not an Ikea Catalog

1 MIN READ

Campaign of the Day: Life is Not an Ikea Catalog

Campaign of the Day: Life is Not an Ikea Catalog

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Στην καμπάνια με τίτλο “Life isn’t an IKEA Catalog”, η σουηδική εταιρεία λιανικής πώλησης απομακρύνεται από την παρουσίαση νέων προϊόντων με τον παραδοσιακό, εμπνευσμένο τρόπο. Αυτή τη φορά, το κοινό παρακολουθεί έπιπλα να υποβάλλονται σε σενάρια της πραγματικής ζωής: να λερώνονται από ούρα και εμετό. Επιπλέον, υπάρχει και ένας ατίθασος έφηβος που έχει αποφασίσει να διοργανώσει ένα πάρτι ενώ οι γονείς του λείπουν, με αποτέλεσμα να επικρατεί απόλυτη ακαταστασία.

Αυτές οι στιγμές υπογραμμίζουν ότι οι προσφορές της IKEA είναι φτιαγμένες για να αντέχουν στις μεγάλες και μικρές δοκιμασίες της ζωής.

Τα προϊόντα της ΙΚΕΑ κατασκευάζονται για να μας βοηθούν να χειριζόμαστε την καθημερινότητα, αφού τόσο τα έπιπλα όσο και το σπίτι μας προορίζονται για να χρησιμοποιούνται. Σίγουρα, είναι λίγο σκληρό να βλέπουμε τα έπιπλα στην οθόνη καλυμμένα με εμετό και ούρα κατοικίδιων ζώων. Αλλά η ζωή δεν είναι πάντα τακτοποιημένη και καθαρή και αυτή η καμπάνια αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.