27 Απρ 2024
READING

Η νέα καμπάνια της BBDO για την Mασούτης

2 MIN READ

Η νέα καμπάνια της BBDO για την Mασούτης

Η νέα καμπάνια της BBDO για την Mασούτης

Η BBDO και η Μασούτης παρουσιάζουν τη νέα τους καμπάνια που επαναφέρει το αγαπημένο μας δίδυμο, τον Διονύση και τη Μαργαρίτα, χαρακτήρες που έχουν κατακτήσει τις καρδιές μας όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή τη φορά, πρόκειται να χτυπήσουν μια συναισθηματική χορδή, υπενθυμίζοντάς μας τους άυλους δεσμούς που δένουν μια οικογένεια.

Σε αυτή τη νέα πολυδιάστατη καμπάνια, ο Διονύσης και η Μαργαρίτα βρίσκονται σε μια ειλικρινή αναζήτηση, που αντανακλά τα όσα κάνουν οι οικογένειες για να κάνουν τους αγαπημένους τους ευτυχισμένους. Με αφορμή την επέτειο της γιαγιάς και του παππού, βρίσκονται σε μια αποστολή: να βρουν το τέλειο δώρο.

Καθώς εξερευνούν τα προϊόντα στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ Μασούτης, συνειδητοποιούν ότι τα καλύτερα δώρα δεν είναι υλικά – το πιο πολύτιμο δώρο είναι ο χρόνος που περνούν μαζί και μια σφιχτή αγκαλιά.

Όπως λέει και το μήνυμα της καμπάνιας “Αυτά που κάνουν μια οικογένεια… οικογένεια δεν θα τα βρεις σε κανένα ράφι.” Για όλα τα υπόλοιπα όμως και για κάθε ανάγκη της ελληνική οικογένειας “ο Μασούτης είναι εδώ”!

Η καμπάνια θα πλαισιωθεί και με ραδιοφωνική επικοινωνία, digital υλικά, pοp και outdoor. Τη σκηνοθεσία του σποτ υπογράφει ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος και την παραγωγή η Green Olive, ενώ στο ρόλο της γιαγιάς βλέπουμε την Μαρία Αλιφέρη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.