29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: The roar you hear is a heartbeat

2 MIN READ

Campaign of the Day: The roar you hear is a heartbeat

Campaign of the Day: The roar you hear is a heartbeat

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Lamborghini γιόρτασε την 60η επέτειό της με μια ανανεωμένη δέσμευση στις ιταλικές ρίζες της. Από τους γραφικούς δρόμους της Lombardia μέχρι τις στροφές της Emilia Romagna, οι κινητήρες της Lamborghini έκαναν αισθητή την παρουσία τους και “βρυχήθηκαν” με υπερηφάνεια, σε μια αυτοκινητοπομπή που μαρτυρούσε μία ολόκληρη ιστορία σε τέσσερις τροχούς.

Η εταιρεία διοργάνωσε το Giro Polo Storico, υποδεχόμενη μια ομάδα διεθνών προσκεκλημένων με τις κλασικές Lamborghini τους. Η μοναδική εμπειρία διήρκεσε τέσσερις ημέρες και περιελάμβανε προσεκτικά σχεδιασμένες διαδρομές οδήγησης σε μερικές από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Βόρειας Ιταλίας.

Το 60ό επετειακό Giro Polo Storico αντιπροσώπευε κάτι περισσότερο από ένα ταξίδι στα εμβληματικά τοπία της Ιταλίας. Ήταν ένα νοσταλγικό ταξίδι σε έξι δεκαετίες αυτοκινητιστικής υπεροχής.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες έκαναν περισσότερα από το να οδηγούν – αναβίωσαν τα όνειρα αμέτρητων ανθρώπων που κάποτε θαύμαζαν το θρυλικό έμβλημα ταύρου των Super Sports Cars της Lamborghini.

Ένα τέτοιο ταξίδι υπογραμμίζει την κληρονομιά της Lamborghini – τους δρόμους που κατακτήθηκαν, τις ανεξίτηλες στιγμές που έμειναν χαραγμένες στη μνήμη και τη διαρκή γοητεία της Lamborghini.

Σχεδιασμένη ειδικά για τη Lamborghini, αυτή η κινηματογραφική καμπάνια, με τίτλο “The roar you hear is a heartbeat” – ελληνιστί: ο βρυχηθμός που ακούς είναι ένας χτύπος της καρδιάς-, έκανε το ντεμπούτο της στην Ιταλία τον περασμένο μήνα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.