29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: 90 Years of Elegance

2 MIN READ

Campaign of the Day: 90 Years of Elegance

Campaign of the Day: 90 Years of Elegance

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Φέτος η Air France γιορτάζει τα 90 χρόνια ταξιδιού της – ένα ταξίδι που αναδεικνύει την πρόοδο της τεχνολογίας, τις καινοτομίες και την εξελισσόμενη άνεση στους ουρανούς. Αυτή η διαδρομή των εννέα δεκαετιών αποτυπώνει στιγμές στα ταξίδια, τη γαστρονομία, το design, την υψηλή μόδα, τον κόσμο της τέχνης και τα αρχιτεκτονικά θαύματα. Από την ίδρυσή της, στις 7 Οκτωβρίου 1933, η Air France ενσαρκώνει την πεμπτουσία του γαλλικού πολιτισμού μέσω των εξαιρετικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών της.

Αποτυπώνοντας την ουσία αυτών των 90 ένδοξων ετών, η Air France παρουσιάζει μια σειρά από πέντε ξεχωριστά φορέματα, τα οποία επιμελήθηκε ο καταξιωμένος Γάλλος σχεδιαστής, Xavier Ronze, διάσημος για τη δουλειά του στο τμήμα κοστουμιών του Μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού.

Κάθε φόρεμα αντικατοπτρίζει τα βασικά χαρακτηριστικά της αεροπορικής εταιρείας – τεχνολογικές εξελίξεις στις αερομεταφορές, εξελισσόμενες τάσεις στις στολές και τη μόδα, εμβληματικές διαφημιστικές αφίσες που προβάλλουν τα εκτεταμένα δρομολόγιά της, μαγειρική τέχνη και διαρρύθμιση τραπεζιών, καθώς και τη διασταύρωση του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής. Τα φορέματα, επιδέξια κατασκευασμένα με ένα μείγμα από παραδοσιακά και σύγχρονα υλικά, γεφυρώνουν το παρελθόν με το παρόν, αντιπροσωπεύοντας τα καλύτερα της Air France και την αριστεία της γαλλικής μαεστρίας σε διάφορους τομείς.

Για την ανάδειξη αυτής της συλλογής, μια ολοκληρωμένη εκστρατεία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, χορογραφημένη από την AURA by Omnicom, Auditoire, \Else και Mogul, θα παρουσιαστεί από τον Οκτώβριο του 2023 έως τον Οκτώβριο του 2024, τόσο στη Γαλλία όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η καμπάνια περιλαμβάνει μια ταινία που καταγράφει αθέατες πτυχές των βιομηχανιών της Air France, μέρη που συνήθως είναι απαγορευμένα για το κοινό. Αφηγείται τη λαμπρή ιστορία της εταιρείας, προβάλλοντας τα εμβληματικά στοιχεία της και την ξεχωριστή εξέλιξη των αεροπορικών ταξιδιών από το 1933. Συνδυάζοντας ιστορικά αποσπάσματα και ηχητικά στιγμιότυπα με μεγαλοπρεπή οπτικά στοιχεία, η ταινία παρουσιάζει επίσης την αποκλειστική συλλογή φορεμάτων, συμπληρωμένη από τα ιστορικά στοιχεία που τα ενέπνευσαν.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.