29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: ΙΚΕΑ – We Feel New

2 MIN READ

Campaign of the Day: ΙΚΕΑ – We Feel New

Campaign of the Day: ΙΚΕΑ – We Feel New

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η ΙΚΕΑ αποτελεί εδώ και χρόνια φάρο έμπνευσης για τη δημιουργία όμορφων και λειτουργικών χώρων σπιτιού. Με ακλόνητη δέσμευση να κάνει την καθημερινή ζωή καλύτερη για τους πολλούς ανθρώπους, η ΙΚΕΑ Ινδίας είναι έτοιμη να εισάγει μια νέα δόση εορταστικής ατμόσφαιρας στα σπίτια μας. Μέσω της μουσικής καμπάνιας της, η ΙΚΕΑ India αποδεικνύει πώς ακόμη και μια πινελιά ΙΚΕΑ μπορεί να δώσει νέα πνοή στους χώρους μας.

Η καρδιά της εορταστικής καμπάνιας της ΙΚΕΑ India περιστρέφεται γύρω από ένα πιασάρικο μουσικό κομμάτι με τίτλο “We Feel New”. Αυτή η μελωδία θέτει τις βάσεις για μια παιχνιδιάρικη αφήγηση που ξεδιπλώνεται καθώς τα υπάρχοντα στοιχεία του σπιτιού υποδέχονται με χαρά τις νέες προσθήκες – την καρέκλα PERSBOL και το τραπέζι INGATORP.

Πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία προσωποποίησης, καθώς η διακόσμηση του σπιτιού ζωντανεύει, χορεύοντας στο ρυθμό του τραγουδιού, κάνοντας τα πάντα να μοιάζουν καινούργια και ζωντανά.

Καθώς πλησιάζει η εορταστική περίοδος, η μουσική καμπάνια της ΙΚΕΑ India, “We Feel New”, μας προσκαλεί να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης – αφήνοντας τα σπίτια μας να ζωντανέψουν, όπως ακριβώς στις διαφημίσεις.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.