26 Απρ 2024
READING

Trending Now: Retro Full-Frame Cameras

2 MIN READ

Trending Now: Retro Full-Frame Cameras

Trending Now: Retro Full-Frame Cameras

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η Nikon παρουσίασε πρόσφατα το νεότερο αριστούργημά της στην κατηγορία των φωτογραφικών μηχανών πλήρους καρέ, την “Z f”. Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει πληθώρα περιζήτητων χαρακτηριστικών, όπως αισθητήρα CMOS με οπίσθιο φωτισμό, δυνατότητες υψηλής ανάλυσης και τεχνολογία μετατόπισης εικονοστοιχείων.

Η φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ ‘Z f’ ενσωματώνει τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας αιχμής, επιτρέποντας μια σειρά λειτουργιών, όπως η αυτόματη εστίαση 3D-tracking, ικανή να διακρίνει πλήθος μεμονωμένων θεμάτων, μαζί με οκτώ λειτουργίες σταθεροποίησης εικόνας. Επιπλέον, η “Z f” είναι ικανή να καταγράφει 14 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε λειτουργία JPEG, καθιστώντας την ένα τρομερό εργαλείο για τους φωτογράφους.

Η Z f δεν είναι άλλη μια συσκευή για την αποτύπωση εικόνων – είναι μια εμπλουτισμένη εμπειρία που, όχι μόνο πυροδοτεί τη δημιουργικότητα, αλλά και ενισχύει την πρόθεση του χρήστη με την ανώτερη απόδοση και το σύνολο των χαρακτηριστικών της.

Τελικά, αυτό που κάνει αυτή τη φωτογραφική μηχανή τόσο ξεχωριστή είναι το γεγονός ότι έχει την αισθητική και τα χαρακτηριστικά των ρετρό φωτογραφικών μηχανών, με χειροκίνητους φυσικούς επιλογείς, αλλά καταφέρνει να ενσωματώνει τις σύγχρονες τεχνολογίες φωτογραφίας, συνδυάζοντας αβίαστα τη γοητεία του παλιού με τις καινοτομίες του νέου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.