Στον αέρα το 2o μέρος της καμπάνιας για το Cosmote Fiber από την Ogilvy

Με το 2ο μέρος της καμπάνιας Cosmote Fiber, η Ogilvy αναλαμβάνει και πάλι τα ηνία, εστιάζοντας στα συναισθήματα που προκαλούν οι ταχύτητες Fiber έως 1Gbps.

Η καμπάνια ρίχνει φως στην απόλαυση που έρχεται με την αξιοποίηση όλων όσων έχει να προσφέρει το δίκτυο οπτικών ινών της Cosmote. Κάθε πτυχή της καμπάνιας συντονίζεται με το κεντρικό μήνυμα: “Γιατί, τελικά, τη διαφορά να έχεις Cosmote τη ζει ο καθένας με τον δικό του τρόπο”.

Στο επίκεντρο της αφήγησης βρίσκεται ένας ένθερμος gamer που πανηγυρίζει τη νίκη στο παιχνίδι που παίζει online χάρη στις εκπληκτικές ταχύτητες της Cosmote Fiber.

Επεκτείνοντας την εμβέλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις διαφημιστικές προβολές και στα έντυπα μέσα, η καμπάνια δημιουργεί μια συγκλονιστική αφήγηση που είναι τόσο εκτεταμένη και ελκυστική όσο και το ίδιο το δίκτυο Cosmote Fiber.

Σε παραγωγή της Parasol Productions και σκηνοθεσία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, ο συναισθηματικός τόνος της καμπάνιας εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο από τη συναρπαστική μουσική επένδυση του Musou Music Group.