27 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Ridiculously wrong or ridiculously good?

2 MIN READ

Campaign of the Day: Ridiculously wrong or ridiculously good?

Campaign of the Day: Ridiculously wrong or ridiculously good?

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Τελικά, είναι σωστό ή λάθος να μπαίνει κέτσαπ σε σάλτσα που προορίζεται για ζυμαρικά; Η Heinz αποφάσισε να δώσει τη δική της εκδοχή στην απάντηση αυτή με μια πρωτότυπη καμπάνια που επικαλείται το ίδιο ερώτημα, προκειμένου να λανσάρει ένα limited edition προϊόν της.

Η κέτσαπ στα ζυμαρικά είναι μια γαστρονομική συζήτηση που πολώνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο καμία άλλη αυτές τις μέρες. Μέσα σε αυτή τη συγκυρία η Heinz, ως δημιουργός της πιο διάσημης κέτσαπ στον κόσμο, θεώρησε ότι ήρθε η στιγμή να πάρει θέση. Σε συνεργασία με το agency Wunderman Thompson Spain, παρουσίασε τη δική σάλτσα Tomato Ketchup Pasta Sauce, απευθύνοντας στους καταναλωτές το καυτό ερώτημα: Ridiculously wrong or ridiculously good?

Η σάλτσα περιορισμένης έκδοσης είναι μια αποκλειστική συνταγή που παρασκευάζεται με ώριμες στον ήλιο ιταλικές ντομάτες και συνδυάζει την πλούσια σάλτσα ντομάτας με την εμβληματική γεύση της Heinz Tomato Ketchup, δημιουργώντας μια νέα branded σάλτσα ζυμαρικών.

Η καμπάνια, “Ridiculously wrong?”, που σχεδιάστηκε από τη δημιουργική εταιρεία Wunderman Thompson Spain, θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, με προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε βασικά out-of-home σημεία στο Λονδίνο, το Λίβερπουλ, το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.