26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: #IHaveThisAbility

1 MIN READ

Campaign of the Day: #IHaveThisAbility

Campaign of the Day: #IHaveThisAbility

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σε ένα τολμηρό βήμα προς την κατεύθυνση της συμμετοχικότητας και της κατανόησης, η Durex, ξεκίνησε μια πρωτοποριακή εκστρατεία που αποσκοπεί στην κατάρριψη των προκαταλήψεων γύρω από την αναπηρία και τη σεξουαλικότητα.

Με πρωταρχικό στόχο την εξάλειψη των ταμπού και την προώθηση της αποδοχής, η Durex επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει την αφήγηση, υποστηρίζοντας ότι κάθε μορφή συναινετικής, ασφαλούς οικειότητας είναι εγγενώς όμορφη. Η καμπάνια “#IhaveThisAbility” κάνει μια βαθιά βουτιά στις συχνά παραγνωρισμένες πτυχές των εμπειριών των ατόμων με αναπηρία, αναδεικνύοντας την απίστευτη ικανότητά τους να μετατρέπουν τις προκλήσεις σε νέες πηγές ευχαρίστησης.

Για να ενισχύσει τις φωνές και τις εμπειρίες των ατόμων με αναπηρία, η Durex συνεργάστηκε με τους marketers Giulia Teruzzi και Joshua Mancini του Istituto Europeo di Design, οι οποίοι σχεδίασαν μια ολοκληρωμένη καμπάνια 360°. Αυτή η προσέγγιση χρησιμοποιεί διάφορα μέσα, όπως οπτική αφήγηση, ψηφιακό περιεχόμενο, συμμετοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μαρτυρίες από την πραγματική ζωή.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.