29 Απρ 2024
READING

Trending Now: Caviar-Paired Crisps

2 MIN READ

Trending Now: Caviar-Paired Crisps

Trending Now: Caviar-Paired Crisps

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Μπορούν τα Pringles να γίνουν γκουρμέ; Απ’ ότι φαίνεται ναι, όπως αποδεικνύει η συνεργασία του brand με την The Caviar Co. για τη δημιουργία της σειράς “Crisps and Caviar Collection”.

Πρόκειται για ένα limited edition snack box, το οποίο φιλοδοξεί να αναβαθμίσει τα γνωστά πατατάκια, καθιστώντας τα βάση για χαβιάρι. Η συνεργασία αυτή αποτελεί την απάντηση των δύο εταιρειών στη δημοφιλή τάση του TikTok, με τους τους χρήστες να προσθέτουν μια κουταλιά χαβιάρι στα Pringles και να δημιουργούν ένα viral snacking trend σε μηδενικό χρόνο με προβολές που ξεπερνούν τις 10 δισεκατομμύρια φορές.

Η συνεργασία περιλαμβάνει μια σειρά από επιλογές σνακ με τιμές σε διαφορετικά επίπεδα, ξεκινώντας από τα “Pringles x The Caviar Co. Smoky Shores”, το οποίο συνδυάζει την καπνιστή και αλμυρή καπνιστή πέστροφα Roe της The Caviar Co. και την crème fraîche με την κλασική ξινή κρέμα & κρεμμύδι της Pringles για $49.

Επίσης, υπάρχει το $110 “Pringles x The Caviar Co. Salt of The Sea” με κλασικό χαβιάρι λευκού οξύρρυγχου, crème fraîche και Pringles Original. Η πιο ακριβή γευστική εκδοχή είναι η εκδοχή “Pringles x The Caviar Co. Crisps and Caviar” των 140 δολαρίων, η οποία περιλαμβάνει όλους τους πολυτελείς γευστικούς συνδυασμούς.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.