26 Απρ 2024
READING

Trending Now: Aroma-Diffusing Desk Toys

1 MIN READ

Trending Now: Aroma-Diffusing Desk Toys

Trending Now: Aroma-Diffusing Desk Toys

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

To gadget ovOlio αποτελεί μια πρωτοποριακή δημιουργία που συνδυάζει άψογα την τεχνολογία, το προχωρημένο design και την ευεξία, ως ένα μίνι επιτραπέζιο παιχνίδι που διαχέει άρωμα και φέρνει επανάσταση στο συγκεκριμένο προϊοντικό τομέα.

Το συγκεκριμένο σχήμα δεν έχει προκύψει τυχαία. Το ovOlio σε σχήμα αυγού αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη, την απλότητα και τη μεταμόρφωση, λειτουργώντας ως μια συνεχής υπενθύμιση της σημασίας της αυτοφροντίδας μέσα στη φασαρία της καθημερινής ζωής. Κάθε ovOlio είναι κατασκευασμένο από ξύλο, και χάρη στο γεγονός ότι είναι χειροποίητο, κανένα δεν μοιάζει με το άλλο, αναδεικνύοντάς το σε ένα κομψό statement κομμάτι.

Η ουσία της λειτουργικότητάς του όμως βρίσκεται στην ικανότητά του να διαχέει το αιθέριο έλαιο που προτιμά ο κάτοχός του με μια κίνηση. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να προσθέσει έως 6 σταγόνες από το αγαπημένο του άρωμα, να τοποθετήσει το ovOlio του στη βάση του και να το περιστρέψει απαλά. Καθώς περιστρέφεται, ένα διακριτικό άρωμα γεμίζει τον αέρα, δημιουργώντας ένα γαλήνιο περιβάλλον που ευνοεί τη συγκέντρωση και τη χαλάρωση, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο και για χώρους εργασίας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.