29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Capture the night

2 MIN READ

Campaign of the Day: Capture the night

Campaign of the Day: Capture the night

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σε μια δημιουργική καμπάνια με απόλυτα στοχευμένο κοινό, η Samsung επιδίωξε να κάνει μερικά βήματα πέρα από την απλή προβολή ενός νέου μοντέλου κινητού τηλεφώνου στις αγορές της Αργεντινής και της Χιλής.

Σε συνεργασία με τα agencies Digitas και Starcom, δημιούργησε ένα σποτ όπου συνδυάζεται η οπτικοακουστική εμπειρία με τις συνήθειες του δυναμικού κοινού της Gen Z.

Στόχος όλων ήταν να δώσουν τη δυνατότητα στους Gen Z-ers να δημιουργήσους τις δικές τους μοναδικές εμπειρίες. Η καμπάνια “Capture the night” συνδέει την τεχνολογία με τη δημιουργικότητα αυτής της γενιάς, όπου η νυχτερινή κάμερα γίνεται μέσο για αυθεντικά συναισθήματα. Και δημιούργησε έναν “χώρο” όπου η τεχνολογία και η δημιουργικότητα διασταυρώνονται, ενισχύοντας τις πραγματικές και διαρκείς συνδέσεις που μπορούν να έχουν οι νέοι με το μοντέλο Galaxy S23.

Για το λόγο αυτό τα δύο agencies αντιμετώπισαν τη μουσική ως γέφυρα και την τεχνολογία ως γλώσσα. Με το δεδομένο ότι οι καταναλωτές της Gen Z ακούν 16 δισ. περισσότερα λεπτά μουσικής από τους Millennials, ότι το 67% ακούει μουσική καθημερινά, και προκειμένου να δώσουν νόημα στην παρουσίαση του νέου Galaxy S23 και της εκπληκτικής νυχτερινής κάμερας του, συνδύασαν τη μουσική, τη φωτογραφία και την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσουν μια μοναδική ψηφιακή εμπειρία στον κόσμο.

Μια εμπειρία όπου η Samsung και η Google μετατρέπουν τις νυχτερινές φωτογραφίες σε μουσική με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και με τη βοήθεια του μουσικού παραγωγού Schuster “μεταφράζεται” σε ένα μοναδικό τραγούδι, στο πρώτο που θα έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια της AI.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.