26 Απρ 2024
READING

Trending Now: AI-Driven Dog Collars

2 MIN READ

Trending Now: AI-Driven Dog Collars

Trending Now: AI-Driven Dog Collars

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η αμερικανική εταιρεία Halo που ειδικεύεται σε συστήματα προστασίας και ελέγχου κατοικιδίων, παρουσίασε την τελευταία της καινοτομία, το Halo Collar 3, ένα κολάρο που λειτουργεί με την εξελιγμένη τεχνολογία AI και GPS.

Το κολάρο, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον γνωστό και από τα social media συμπεριφοριστή σκύλων Cesar Millan, ενσωματώνει προηγμένο υλικό και λογισμικό PrecisionGPS, το οποίο καθοδηγείται από την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση. Αυτό εξασφαλίζει τη βέλτιστη λήψη δορυφορικού σήματος GPS, ενώ φιλτράρει τα ψευδή σήματα από εμπόδια όπως τα κτίρια και τα δέντρα.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η καθολική συνδεσιμότητα, η οποία επιτρέπει στο κολάρο να εναλλάσσεται μεταξύ φορέων κινητής τηλεφωνίας όπως η Verizon, η AT&T και η T-Mobile χωρίς επιπλέον κόστος, σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας σχεδόν πανταχού παρούσα συνδεσιμότητα. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, ειδικά για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση, εξασφαλίζοντας την τοποθεσία των σκύλων τους σε πραγματικό χρόνο, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Το Halo Collar 3 είναι μια απόδειξη του τρόπου με τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να φέρει επανάσταση στη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων, χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά του κολάρου, όπως η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οι προσαρμόσιμες επιλογές ανατροφοδότησης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.