28 Απρ 2024
READING

IKEA και The Newtons Laboratory αποκαλύπτουν το μεγαλείο της δημιουργίας

1 MIN READ

IKEA και The Newtons Laboratory αποκαλύπτουν το μεγαλείο της δημιουργίας

IKEA και The Newtons Laboratory αποκαλύπτουν το μεγαλείο της δημιουργίας

Με μια νέα 360º καμπάνια, η IKEA συνεργάζεται με την The Newtons Laboratory και παρουσιάζει στην ελληνική αγορά για πρώτη φορά το παγκόσμιο αφήγημα της εταιρείας: τον ίδιο τον άνθρωπο και την εσωτερική του επιθυμία για δημιουργία.

Στη διαφήμιση με τίτλο «Οι άνθρωποι είμαστε δημιουργοί», οι άνθρωποι γίνονται μάγειρες, ζωγράφοι, σύντροφοι, ποιητές, κωμικοί, ανάλογα με τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις τους. Και αυτή η έμφυτη ανάγκη τους για δημιουργία, τελικά γίνεται χάρισμα.

Σε αυτήν την αλήθεια βασίζεται η επικοινωνία της ΙΚΕΑ, στην οποία αντικατοπτρίζεται στην νέα εταιρική φιλοσοφία για το «πώς μαζί δημιουργούμε ατελείωτες δυνατότητες». Όπως και στη ζωή, στην καμπάνια ο άνθρωπος είναι ο πρωταγωνιστής και τα εμβληματικά έπιπλα παραμένουν «οι σιωπηλοί συνοδοιπόροι που βοηθούν να κάνουμε πραγματικότητα όλα όσα θέλουμε».

Μέσα από καθημερινές εικόνες ζωής, οι τηλεθεατές βλέπουν αυτήν την αλήθεια να ζωντανεύει με διαφορετικούς ανθρώπους, σε μικρές ή και μεγάλες στιγμές δημιουργίας της καθημερινότητας. Και με όλα τα παραπάνω να συμβαίνουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, οι άνθρωποι φτιάχνουν σπίτια, μέσα στα σπίτια και γίνονται οι δημιουργοί των προσωπικών τους χώρων.

Την παραγωγή της καμπάνιας ανέλαβε η Picky Productions, σε σκηνοθεσία Martin Werner, και την μουσική η Bounce.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.