29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: TH3 G4M1NG FR1DG3

2 MIN READ

Campaign of the Day: TH3 G4M1NG FR1DG3

Campaign of the Day: TH3 G4M1NG FR1DG3

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Heineken δημιούργησε το “TH3 G4M1NG FR1DG3”, έναν custom made υπολογιστή που φέρει ενσωματωμένο το φερώνυμο ψυγείο μπύρας με το καινοτόμο σύστημα ψύξης. Η καινοτομία της εταιρείας έγκειται στο γεγονός ότι έχει σχεδιαστεί για να ψύχει τόσο το hardware του PC όσο και τα μπουκάλια στο εσωτερικό του, ώστε οι παίκτες να μπορούν να απολαμβάνουν μια παγωμένη Heineken ενώ παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Και όχι μόνο. Η κίνηση για το λανσάρισμα του πρωτοποριακού αυτού υπολογιστή δεν αποτελεί μια τυχαία εφεύρεση ή ένα ακόμη νέο προϊόν – δημιουργήθηκε επί τούτου, για να βρεθεί στο επίκεντρο του τελευταίου σταδίου της επικοινωνιακής καμπάνιας “Not All Nights Out are Out”, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Στόχος -και αυτή τη φορά πιο ζωντανά και γλαφυρά από ποτέ- να τονίσει τη σημασία της αξιοποίησης των στιγμών κοινωνικοποίησης στο πλαίσιο της κουλτούρας των gamer, εστιάζοντας στη σύνδεση μεταξύ των παικτών και της μάρκας.

Για να υλοποιήσει την απαιτούμενη τεχνολογία, η Heineken συνεργάστηκε με την εταιρεία δημιουργικής διαφήμισης LePub Brazil. Και για να λύσει τις τεχνικές προκλήσεις του συνδυασμού της κατασκευής ενός υπολογιστή με ένα ψυγείο, η ομάδα απευθύνθηκε στο LeGarage, το κέντρο καινοτομίας και παιχνιδιών της LePub.

Με το πρώτο teaser να έχει κάνει μόλις την εμφάνισή του, το TH3 G4M1NG FR1DG3 θα προβληθεί και μέσα από μια σειρά ενεργειών στα social media. Ήδη η Heineken έχει συνεργαστεί με έναν δημοφιλή streamer στο Twitch της Βραζιλίας για τη διενέργεια διαγωνισμού, ενώ το brand θα είναι παρόν στην τελετή απονομής που διοργανώνει το CBLoL 2023 – ο μεγαλύτερος διαγωνισμός League of Legends στη Βραζιλία – το φθινόπωρο, ως ένας από τους κύριους χορηγούς του πρωταθλήματος, για να επιβραβεύσει τη νικήτρια ομάδα με ένα σετ TH3 G4M1NG FR1DG3.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.