28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Get Out There

2 MIN READ

Campaign of the Day: Get Out There

Campaign of the Day: Get Out There

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Ποιος θα ήταν καλύτερος από κάποιον που έχει μείνει κολλημένος σε ένα μέρος για 500 χρόνια για να καταδείξει τα ισχυρά οφέλη του ταξιδιού; Η easyJet απελευθέρωσε μερικές εμβληματικές μορφές της Τέχνης και τις μετέτρεψε σε ταξιδιωτικούς influencers.

Σε αυτή τη διασκεδαστική διαφήμιση της αεροπορικής εταιρείας, δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα γίνονται τουρίστες και απελευθερώνονται από τα πλαίσια και τις βάσεις τους για να γνωρίσουν νέα μέρη. Η Μόνα Λίζα, το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι, ο Δαυίδ, ο Στοχαστής και ακόμη και μερικά αγγελάκια από εμβληματικούς πίνακες μαθαίνουν πώς είναι να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Προκειμένου να επαναπροσδιορίσει το marketing και την απόδοση της στρατηγικής προσέλκυσης πελατών, η βρετανική easyJet θέλησε να δώσει μια χιουμοριστική μεν, αισθηματική δε πινελιά στο σποτ της.

Για το λόγο αυτό, αντί να δημιουργήσει τους πρωταγωνιστές της σε ψηφιακή μορφή ή να χρησιμοποιήσει τεχνητή νοημοσύνη όπως πλέον είθισται σήμερα, η easyJet και το πρακτορείο VCCP του Λονδίνου επέλεξαν να κάνουν κάστινγκ σε όλη την Ευρώπη για να βρουν πραγματικούς ανθρώπους που θα αποτυπώσουν το πνεύμα αυτών των μορφών, κατά την πρώτη τους γνωριμία με τα ταξίδια.

Η καμπάνια θα διαρκέσει οκτώ εβδομάδες σε τηλεόραση, broadcast video on demand (BVOD), online, digital out-of-home (DOOH), display και social.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.