29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Let’s Explore

2 MIN READ

Campaign of the Day: Let’s Explore

Campaign of the Day: Let’s Explore

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας τόσο στην Ινδία όσο και στον κόσμο βρίσκεται σε μια φάση μεγάλης μεταμόρφωσης. Μέσα σε αυτή την εξέλιξη, η Škoda έχοντας πάντα την ανθρώπινη επαφή και τον πελατοκεντρικό προσανατολισμό ως αναπόσπαστο μέρος του DNA της, δημιούργησε μια καμπάνια προκειμένου να επικοινωνήσει τη νέα της φιλοσοφία που αποκάλυψε στο πλαίσιο του rebranding της το 2022.

Η νέα φιλοσοφία της μάρκας “Let’s Explore” έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε περισσότερες από 50 αγορές. Η Ινδία όμως αποτελεί μια κομβική αγορά για τη Škoda – γι’ αυτό και συνεργάστηκε με την Wunderman Thompson South Asia για να εμπνευστεί μια διαφήμιση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των σύγχρονων Ινδών πελατών και των εξελισσόμενων φιλοδοξιών τους.

Γιατί όμως η Škoda είναι τόσο σημαντική για την Ινδία; Ήταν μια από τις πρώτες μάρκες που έδωσαν στους Ινδούς μια γεύση της ευρωπαϊκής πολυτέλειας, ενώ τις τελευταίες δύο δεκαετίες το brand θεωρείται ως μάρκα αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας για τους Ινδούς πελάτες που είναι παθιασμένοι με τα αυτοκίνητά τους.

Η νέα καμπάνια συμπυκνώνει το ήθος των ινδικών παραδόσεων, αλλά και τις αυξανόμενες προοπτικές της “νέας Ινδίας” – που έχει μεγάλες φιλοδοξίες και αγαπά να εξερευνά. Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκεται το συναίσθημα που τονίζει ότι τα χιλιόμετρα δεν είναι μέτρο της διανυθείσας απόστασης, αλλά είναι μέτρο των αναμνήσεων, των εμπειριών και των ευκαιριών. Το “Let’s Explore” βασίζεται στο πνεύμα ότι όσο περισσότερο εξερευνούμε, τόσο πιο έξυπνοι γινόμαστε.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.