29 Απρ 2024
READING

Trending Now: Cooling Igloo-Shaped Dog Houses

2 MIN READ

Trending Now: Cooling Igloo-Shaped Dog Houses

Trending Now: Cooling Igloo-Shaped Dog Houses

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Κάθε σπιτάκι για σκύλους κατασκευάζεται με μια διαφορετική λογική. Άλλα είναι κατασκευασμένα με χνουδωτή και μαλακή βάση για να προσφέρουν άνεση και άλλα που έχουν φτιαχτεί με γνώμονα το παιχνίδι. Ένας designer, όμως, ο Seungmean Lee δημιούργησε το Igloo, το ιδανικό καταφύγιο για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες που καθιστούν την παραμονή των τετράποδων αφόρητη.

Σε αντίθεση με τους ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του σώματός τους, τα ζώα συχνά δυσκολεύονται να παραμείνουν δροσερά και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ορισμένες ράτσες, όπως τα Χάσκι Σιβηρίας και τα Μαλαμούτ, τα οποία είναι πιο ευάλωτα στη ζέστη λόγω της φυσιολογίας τους.

Με έμπνευση από τους γηγενείς της Αλάσκας, τους Ινουίτ, το Igloo είναι αυτό που λέει το όνομά του: ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος ανάπαυσης ικανός να δημιουργήσει ένα δροσερό περιβάλλον για τα κατοικίδια ζώα, ανεξάρτητα από τη ράτσα ή το φυσικό τους περιβάλλον.

Λειτουργεί αυτόματα μέσω αισθητήρων ενσωματωμένων στην είσοδο του σπιτιού. Όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή, αντιλαμβάνεται την είσοδο του κατοικίδιου ζώου και μεταβάλλει τη θερμοκρασία που έχει ρυθμίσει ο ιδιοκτήτης για την άνεση του κατοικίδιου. Ο σχεδιασμός μάλιστα είναι τέτοιος που εξασφαλίζει ότι ο κρύος αέρας στο εσωτερικό του δεν κυκλοφορεί έξω από το Igloo, διατηρώντας μια σταθερή θερμοκρασία.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι απλός: με το πάτημα του κουμπιού λειτουργίας το σπιτάκι σκύλου ενεργοποιείται και ανάλογα με την κλιματική κατάσταση, μπορεί να ρυθμιστεί εκείνη την ώρα ή να προγραμματιστεί η ένταση της θερμοκρασίας. Μάλιστα, ενσωματώνει μια εξωτερική μικροκάμερα που επιτρέπει να παρακολουθεί ο ιδιοκτήτης το σκύλο του εξ αποστάσεως και να συγκεντρώνει δεδομένα για την κατάσταση της υγείας του σε πραγματικό χρονο μέσω app.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.