29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Can Hands

2 MIN READ

Campaign of the Day: Can Hands

Campaign of the Day: Can Hands

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Πέρυσι, η Pringles με την Grey New York, κυκλοφόρησε ένα χιουμοριστικό σποτ που επισήμανε το μεγαλύτερο σχεδιαστικό της ελάττωμα – τη στενή της συσκευασία. Βασισμένο σε έρευνα που έδειξε ότι το 43% των καταναλωτών έχουν σφηνώσει το χέρι τους τουλάχιστον μια φορά στον στενόμακρο κύλινδρο, το brand αποφάσισε να βασιστεί σε αυτό με χιουμοριστικό τρόπο για μια ολόκληρη σειρά από διαφημίσεις στο Super Bowl.

Τώρα, η Pringles αποφάσισε να εγκαινιάσει μια πανευρωπαϊκή καμπάνια που θα φέρει για πρώτη φορά σε νέες αγορές το θέμα αυτών των εξαιρετικά επιτυχημένων διαφημίσεων. Σε συνεργασία με την Grey London αυτή τη φορά, η Pringles δημιούργησε μια ολοκληρωμένη διαφημιστική εκστρατεία που θα τρέξει στη Βόρεια και Νότια Ευρώπη, συνεργαζόμενη με τον εμβληματικό σκηνοθέτη Ulf Johansson της Smith & Jones.

Αρχικά, ένα σποτ 40 δευτερολέπτων προορίζεται για τις αγορές “Apéro” της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Ιταλίας, τοποθετώντας τα Pringles ως ένα νόστιμο σνακ που σερβίρεται με την οικογένεια ή τους φίλους. Σε αυτό το σποτ, το οποίο προβάλλεται ήδη από τα μέσα Ιουνίου, μια γυναίκα “κολλάει” το χέρι της σε μια συσκευασία Pringles, καθώς ετοιμάζει ένα πλατό με πατατάκια και αλλαντικά για το βράδυ. Μετά από το πρώτο σοκ, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το πρόβλημα υπέρ της, μετατρέποντας το νέο της “εξάρτημα” σε αναδευτήρα κοκτέιλ και παγοθραύστη.

Μια άλλη διαφήμιση 60 δευτερολέπτων, που δημιουργήθηκε για τις αγορές της Βόρειας Ευρώπης, παρουσιάζει έναν νεαρό άνδρα σε ένα πάρτι, που προσπαθεί να πάρει ένα πατατάκι από τη γνωστή συσκευασία και το χέρι του φρακάρει μέσα σ’ αυτήν, κάνοντάς τον να ντρέπεται. Βλέποντας γύρω του ότι το ίδιο έχουν πάθει και άλλοι, χαλαρώνει και απολαμβάνει το πάρτι, αλλιώς.

Τα διαφημιστικά σποτ θα προβληθούν σε αγορές όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Ελβετία, το Ισραήλ, η Ελλάδα, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Λιθουανία, η Φινλανδία, η Δανία, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Κύπρος, η Μάλτα, η Λετονία, η Εσθονία.

Η καμπάνια θα τρέξει σε τηλεοπτικές, ψηφιακές, κοινωνικές πλατφόρμες όπως και σε OOH.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.