27 Απρ 2024
READING

Trending Now: Soda-Infused Ketchups

2 MIN READ

Trending Now: Soda-Infused Ketchups

Trending Now: Soda-Infused Ketchups

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η Pepsi Colachup είναι η πρώτη κέτσαπ στον κόσμο με προσθήκη Pepsi και ξεχωρίζει για τη δροσιστική γεύση εσπεριδοειδών που αντισταθμίζει την καπνιστή γεύση των χοτ ντογκ. Γιατί όμως η αμερικανική εταιρεία μπήκε στον κόπο να δημιουργήσει ένα τέτοιο περίεργο προϊόν;

Σύμφωνα με το National Hot Dog & Sausage Council, η Ημέρα Ανεξαρτησίας που γιορτάζεται την 4η Ιουλίου, είναι μια περίσταση κατά την οποία καταναλώνονται περισσότερα από 150 εκατομμύρια χοτ ντογκ στην Αμερική και για αυτή τη γιορτή, η Pepsi φέρνει την Colachup σε επιλεγμένα γήπεδα μπέιζμπολ -Detroit Tigers, Minnesota Twins, Arizona Diamondbacks και New York Yankees- για να τη δοκιμάσουν οι φίλαθλοι.

Η ιδέα προέκυψε από την τάση που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια για υβριδικά καρυκεύματα και συμπληρώματα -τα γνωστά ως condiments- όπως κέτσαπ και μουστάρδα, με μοναδικά εγχύματα που έχουν γίνει δημοφιλή, καθώς οι καταναλωτές αναζητούν νέους συνδυασμούς γεύσεων.

Οι γευστικές προτιμήσεις για αυτά τα καρυκεύματα πηγάζουν από την επιθυμία για γαστρονομικό πειραματισμό και την αυξανόμενη εκτίμηση για τα αντισυμβατικά προφίλ γεύσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι και η κυρίαρχη στην αγορά Heinz λάνσαρε πρόσφατα συνδυαστικές γεύσεις όπως Tarchup, Wasabioli και Hanch.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.