27 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Motherlover

2 MIN READ

Campaign of the Day: Motherlover

Campaign of the Day: Motherlover

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Maltesers εγκαινίασε τη νέα της καμπάνια με τίτλο “Motherlover”, συνεχίζοντας τη μακροχρόνια δέσμευση της μάρκας να ελαφρύνει το καθημερινό φορτίο των εργαζόμενων γυναικών, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του γέλιου και της συντροφικότητας.

Έτσι η φετινή καμπάνια επιχειρεί να μιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μητέρες στον εργασιακό χώρο και τους τρόπους με τους οποίους οι γύρω τους μπορούν να βοηθήσουν.

Παρά τις αλλαγές που πραγματοποιούνται σε επίπεδο κρατικό αλλά και κοινωνικό ώστε να υπάρχει ισοτιμία, η έρευνα που ανέθεσε η Maltesers στο research agency The Outsiders αποκάλυψε ότι πολλά από τα βάρη του συνδυασμού της επαγγελματικής και της οικογενειακής ζωής, εξακολουθούν να πέφτουν στις εργαζόμενες μητέρες. Στην πραγματικότητα, το 55% των μητέρων στο Ηνωμένο Βασίλειο δηλώνουν ότι χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από τους εργοδότες και τους συναδέλφους τους για να είναι η εργαζόμενη μητέρα που θέλουν να είναι.

Η καμπάνια περιλαμβάνει 10 στοχευμένα μηνύματα, όλα σχεδιασμένα για να δώσουν σε διαφορετικές κοινότητες το ρόλο που πρέπει να διαδραματίσουν στη ζωή των εργαζόμενων μαμάδων, προκειμένου να τις υποστηρίξουν στην πράξη. Κάθε μήνυμα αντλεί την έμπνευσή του από πραγματικές ιστορίες και εμπειρίες που μοιράστηκαν μαμάδες στο πλαίσιο της έρευνας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.