27 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Jen AI

2 MIN READ

Campaign of the Day: Jen AI

Campaign of the Day: Jen AI

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Ήρθε η ώρα το ChatGPT να προχωρήσει σε ένα επόμενο επίπεδο και να αποκτήσει πιο γοητευτικά χαρακτηριστικά. Αυτό επιδιώκει η καμπάνια της Virgin Voyages -της εταιρείας για κρουαζιέρες του ομίλου Virgin- “Jen AI” προχωρώντας σε ένα σαφές ένα λογοπαίγνιο για το “generative AI”.

Η τραγουδίστρια-χορεύτρια-ηθοποιός Jennifer Lopez έγινε η πρώτη διασημότητα που έδωσε το ομοίωμά της σε πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης (AI) για να δημιουργήσει την “Jen AI”, μια εικονική εκδοχή της J-Lo με τεχνητή νοημοσύνη, της οποίας η δουλειά είναι να προσκαλεί τους ανθρώπους να ταξιδέψουν στις ανοιχτές θάλασσες.

Το σποτ ξεκινά με μια ξαπλωμένη J-Lo, η οποία με σαγηνευτική φωνή συστήνεται ως η επικεφαλής των εορταστικών εκδηλώσεων της Virgin Voyages και προσκαλεί τους ανθρώπους να επιβιβαστούν στο πλοίο. Ξαφνικά, λόγω μιας δυσλειτουργίας, αποκαλύπτεται η αληθινή της ταυτότητα: στην πραγματικότητα είναι ένας άνδρας που ονομάζεται Kyle και εργάζεται στην ομάδα της εταιρείας που έχει αναλάβει να δημιουργήσει αυτό το σποτ. Με χιουμοριστικό τρόπο, από τη θέση του Kyle, περνούν και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, που δίνουν τα δικά τους εικονικά χαρακτηριστικά στην J-Lo, διακωμωδώντας τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το δημιουργικό γραφείο VMLY&R και βασίζεται στην υφιστάμενη συνεργασία μεταξύ της Virgin Voyages και της Lopez, η οποία ξεκίνησε το 2021. Προέκυψε ύστερα από τα βραβεία επιλογής αναγνωστών του Condé Nast Traveler για το 2022, σύμφωνα με τα οποία το 77% των ταξιδιωτών στις Η.Π.Α. έδειξε την προτίμησή του στην Virgin Voyages έναντι άλλων εταιρειών κρουαζιέρας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.