08 Σεπ 2024
READING

Trending Now: AI Physical Therapy Apps

2 MIN READ

Trending Now: AI Physical Therapy Apps

Trending Now: AI Physical Therapy Apps

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η AI είναι παντού και μπορεί να έχει και ευεργετικά αποτελέσματα. Απόδειξη αποτελεί η “Scrolling Therapy”, μια νέα εφαρμογή που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και δημιουργήθηκε για άτομα με νόσο του Πάρκινσον.

Η σύλληψη της ιδέας για μια τέτοια επαναστική εφαρμογή οφείλεται στην ανάγκη των νοσούντων για μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση στη φυσικοθεραπεία. Αυτή η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δουλεύοντας τους μύες του προσώπου τους. Το χαμόγελο, η έκφραση έκπληξης ή το βγάλσιμο της γλώσσας είναι μερικές από τις ενέργειες που χρησιμοποιούνται για την αναπαραγωγή βίντεο, το σύρσιμο και την κύλιση προς τα πάνω και προς τα κάτω στην εφαρμογή – εν ολίγοις, το scrolling.

Αυτή η εφαρμογή που δημιουργήθηκε από το πρακτορείο Dentsu Creative και την Ένωση Πάρκινσον της Βραζιλίας, αξιοποιεί στο έπακρο την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου τεχνητής νοημοσύνης για να βοηθήσει τους ανθρώπους να περιηγηθούν καλύτερα στην υποκινητικότητα, ένα σύμπτωμα της νόσου Πάρκινσον που μειώνει τον κινητικό έλεγχο.

Η εφαρμογή διατίθεται στα app stores δωρεάν, ενώ είναι παγκοσμίως προσβάσιμη και διατίθεται σε διάφορες γλώσσες όπως αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.