28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Delivery Sustainability

2 MIN READ

Campaign of the Day: Delivery Sustainability

Campaign of the Day: Delivery Sustainability

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Uber Eats συνεργάζεται με τη Visa σε ένα πρόγραμμα B2B για μικρές επιχειρήσεις, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην πλατφόρμα Uber Eats, προκειμένου να επιτευχθεί η μετάβασή τους σε πιο “πράσινες” και βιώσιμες λύσεις συσκευασίας.

Στην παγκόσμιας εμβέλειας εκστρατεία, η Uber Eats μαζί με τη Visa θα διαθέσουν 1 εκατομμύριο δολάρια σε εστιατόρια Uber Eats που πληρούν τις προϋποθέσεις στο Λονδίνο, τη Μαδρίτη, το Παρίσι, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση βιώσιμων λύσεων συσκευασίας που θα βοηθήσουν στη μετάβασή τους σε ένα πιο “πράσινο” μέλλον.

Για να βοηθήσουν στη διάδοση του προγράμματος, η Uber Eats και η Visa συνεργάστηκαν με το agency The Marketing Arm, για να δημιουργήσουν μια σειρά ταινιών διάρκειας 06, 15 και 30 δευτερολέπτων όπου εξηγούν το πρόγραμμα και το γιορτάζουν μαζί με αρκετούς από τους αποδέκτες του. Τα σποτ θα προβληθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ισπανία και τις Η.Π.Α. όπως και σε κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, όπως τα Meta, Snapchat, LinkedIn και YouTube.

Η συγκεκριμένη καμπάνια αποτελεί μέρος των προσπαθειών της Uber να εξελιχθεί σε μια πλατφόρμα μηδενικών εκπομπών μέχρι το 2040.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.