08 Σεπ 2024
READING

Campaign of the Day: An order worth waiting for

2 MIN READ

Campaign of the Day: An order worth waiting for

Campaign of the Day: An order worth waiting for

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Κάτω από την ομπρέλα του προγράμματος “Big Good”, της πλατφόρμας που έχει εγκαινιάσει η McDonald’s για την υποστήριξη της ισπανικής υπαίθρου, δημιουργήθηκε η καμπάνια “Μια παραγγελία που αξίζει να περιμένετε” σε συνεργασία με την TBWA/Spain.

Η καμπάνια επιδιώκει να δείξει το χρόνο που απαιτείται για την καλλιέργεια των συστατικών των προϊόντων που διατίθενται στα McDonald’s, καθώς και την προσπάθεια των αγροτών και των κτηνοτρόφων για την παραγωγή τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές εισάγονται για πρώτη φορά στη διαδικασία παραγωγής και ανάπτυξης των πρώτων υλών και σε όλη τη δουλειά που απαιτείται για να καταστεί δυνατή μια παραγγελία της McDonald’s.

Η εταιρεία αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της προς τους τοπικούς προμηθευτές που συμμετέχουν στην εφοδιαστική αλυσίδα, των οποίων η πολύμηνη εργασία και η φροντίδα καθιστούν δυνατή την ταχεία εξυπηρέτηση των αργά παραγόμενων ποιοτικών προϊόντων στα εστιατόρια McDonald’s κάθε μέρα.

Το σποτ καλεί τους καταναλωτές να κάνουν μια “ειδική παραγγελία” πρώτων υλών στο www.elpedidomasesperado.com μέχρι και τις 19 Ιουνίου, η οποία θα παραδοθεί τις πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου. Με άλλα λόγια, θα χρειαστεί τόσος χρόνος για την προετοιμασία όσος είναι ο χρόνος που ξοδεύουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι για την παραγωγή των συστατικών τους. Με αυτή την παραγγελία, μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη διαδικασία καλλιέργειας και ανάπτυξης των συστατικών που βρίσκονται στο Big Mac, στο McRoyal Deluxe και στο Quarter Pounder, καθώς και στο παγωτό McFlurry.

Με αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές θα μάθουν το χρόνο καλλιέργειας που απαιτείται για να ταξιδέψουν αυτά τα συστατικά από την προέλευσή τους στα τραπέζια των εστιατορίων: το μαρούλι, το οποίο χρειάζεται περίπου 80 ημέρες για να αναπτυχθεί για τη θερινή συγκομιδή, οι ντομάτες περίπου 100 ημέρες, τα κρεμμύδια πάνω από 200 ημέρες, το σιτάρι 140 ημέρες για τη συγκομιδή και μια αγελάδα που μπορεί να παράγει γάλα μετά από 2 χρόνια ανάπτυξης.

Η καμπάνια περιλαμβάνει τρεις τηλεοπτικές εφαρμογές, digital, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, OOH, ραδιοφωνικά και display σε σημεία πώλησης.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.