24 Απρ 2024
READING

Trending Now: Palm Scanner

2 MIN READ

Trending Now: Palm Scanner

Trending Now: Palm Scanner

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Amazon One, το “έξυπνο” scanner που μπορεί να αναγνωρίζει τους ανθρώπους από την παλάμη τους και να τους επιτρέπει να κάνουν πληρωμές πραγματικά ανέπαφα, μπορεί πλέον να να επαληθεύει την ηλικία ενός ατόμου.

Η εξέλιξη αυτή θα κάνει την αγορά αλκοόλ σε μέρη όπως τα μπαρ μια εύκολη διαδικασία, χωρίς να χρειάζεται η επίδειξη ταυτότητας, όπως συνηθίζεται βάσει νομοθεσίας στις Η.Π.Α. Ήδη τα scanner παλάμης του Amazon χρησιμοποιούνται στα καταστήματά της Go και σε περισσότερα από 100 καταστήματα Whole Foods στην αμερικανική επικράτεια.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στη νέα τεχνολογία πρέπει να ανεβάσουν μια selfie, όπως και φωτογραφίες της μπροστινής και της πίσω πλευράς της ταυτότητας. Τα στοιχεία συγκεντρώνονται χωρίς να αποθηκεύονται, ώστε να γίνει απλούστερη η διαδικασία επαλήθευσης της ηλικίας τους κατά την αγορά ενός ποτού. Το scanner αναλύει τα επιφανειακά στοιχεία της παλάμης του πελάτη και αφού τα αναγνωρίσει, προβάλει ένα μήνυμα “21+” (η επιτρεπόμενη ηλικία κατανάλωης αλκοόλ) μαζί με τη selfie του.

Με τον τρόο αυτό το Amazon ανταποκρίθηκε στα αιτήματα χιλιάδων καταναλωτών για συντομότερους χρόνους αναμονής, γρήγορη πρόσβαση σε κτίρια και τοποθεσίες, δυνατότητα σύνδεσης των προγραμμάτων πιστότητας με τις γενικότερες δραστηριότητές τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.