26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: The Taste That Takes You There

2 MIN READ

Campaign of the Day: The Taste That Takes You There

Campaign of the Day: The Taste That Takes You There

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Peroni Nastro Azzurro σηματοδοτεί την είσοδό της στον χώρο της αγοράς των ελαφρύτερων lager με το λανσάρισμα της Stile Capri και τέσσερα σύντομα σποτ που επικοινωνούν την αστεία πλευρά της μάρκας. Στην καμπάνια “The Taste That Takes You There”, παρουσιάζονται διάφορες σκηνές όπου γυναίκες και άνδρες λιάζονται κάτω από την ήλιο της Ιταλίας, απολαμβάνοντας ένα μπουκάλι μπύρα – όταν ξαφνικά υπάρχει μια απότομη διακοπή και αποκαλύπτεται η πραγματική φύση της σκηνής.

Το brand συνεργάστηκε με την ανεξάρτητη δημιουργική εταιρεία Trouble Maker, η οποία επιστράτευσε τη βραβευμένη με Cannes Lions σκηνοθέτιδα κωμωδίας Camila Zapiola, την Unbound ECD Elspeth Lynn και την εταιρεία παραγωγής Stink Films για να δώσει σάρκα και οστά στην ιδέα που στοχεύει στο απλησίαστο μέχρι πρότινος κοινό των νεότρων καταναλωτών.

Με το λανσάρισμα της Stile Capri φέτος και της alcohol free μπίρας πέρυσι, η Peroni πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη επέκτασή της σε διαφορετικά κοινά για πρώτη φορά εδώ και 60 χρόνια, φιλοδοξώντας γίνει μια από τις 10 κορυφαίες παγκόσμιες μάρκες μπύρας μέχρι το 2030.

Η καμπάνια θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου και θα προβάλλεται στην τηλεόραση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ψηφιακά μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ουγγαρία και τη Ρουμανία μέσα από μια νέα παγκόσμια πλατφόρμα όπου επενδύθηκαν 20 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.