Trending Now: AR Museum Eyewear Headsets

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η ιδέα των γυαλιών AR “MetMate” αποτελεί μια λύση πολυμέσων που δημιουργήθηκε με γνώμονα τους επισκέπτες των μουσείων και την ανάγκη τους να απολαύσουν μια ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία κατά την επίσκεψή τους σε μια γκαλερί ή ένα μουσείο.

Το σετ σχεδιάστηκε με σημείο αναφοράς το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης -εξου και το όνομά τους MET- και διαθέτει μια σειρά από φακούς σε στρώσεις που θα προβάλουν μια σειρά πληροφοριών στο οπτικό πεδίο του χρήστη. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του μουσείου να αποκτήσουν μεγαλύτερο πλαίσιο σχετικά με το έργο Τέχνης που βλέπουν μέσα σε ένα μόνιμο ή προσωρινό έκθεμα.

Το concept των γυαλιών AR “MetMate” είναι το σχεδιαστικό έργο των Cheddie, Kimmanso Kim, Seoyoon Choi και Phodo Vanilla και είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 10.000mAh για έως και οκτώ ώρες χρήσης ανά φόρτιση. Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης κάμερα 1080p αλλά και σχεδιασμό που εστιάζει στην ασφάλεια.