Campaign of the Day: The Bet

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Μια νέα τηλεοπτική διαφήμιση του espresso brand Nespresso με πρωταγωνιστή τον επί 20 χρόνια brand ambassador του, George Clooney, θα βρεθεί σύντομα στον “αέρα”, αφού το “Στοίχημα” (The Bet) όπως ονομάζεται, παρουσιάστηκε σε αποκλειστική προβολή κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών.

Στο νέο σποτ 60” που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την McCann Paris, κυριαρχεί ένας ανάλαφρος ανταγωνισμός μεταξύ του Clooney, της πρωταγωνίστριας του Ozark, Julia Garner, και της Simone Ashley του Bridgerton. Και όλα αυτά με αφορμή το νέο σύστημα της Nespresso, Vertuo, και του portfolio του με καινούργες γεύσεις και ποικιλίες espresso.

Η ταινία ξεκινά με τον Clooney να παραδίδει απρόθυμα το εισιτήριο του παρκαδόρου του, παραδεχόμενος ότι έχασε ένα στοίχημα. Για να δείξει τι έχει προηγηθεί, το τηλεπτικό σποτ κάνει ένα φλασμπακ σε ένα πάρτι που έγινε νωρίτερα το βράδυ, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Clooney και η Garner ανταγωνίζονται, προβλέποντας τις επιλογές των άλλων καλεσμένων σχετικά με τον καφέ.

Τα πράγματα δεν φαίνονται καλά για τον Clooney όταν η Garner προβλέπει την παραγγελία της Ashley. Η ταινία κλείνει με τις δύο γυναίκες να φεύγουν με το νέο τους βραβείο: το κομψό αυτοκίνητο του Clooney. Εν τω μεταξύ, ένας δυσαρεστημένος Clooney προσπαθεί να φύγει με το λιγότερο λαμπερό vintage σκούτερ της Ashley, φορώντας ένα ροζ κράνος. Γιατί πολύ απλά έχασε το στοίχημα.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Grant Heslov και τον παραγωγό Rob Daloisio.