26 Απρ 2024
READING

Trending Now: Nail Polishes in augmented reality

2 MIN READ

Trending Now: Nail Polishes in augmented reality

Trending Now: Nail Polishes in augmented reality

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Ποιος είπε ότι η τεχνητή και η επαυξημένη νοημοσύνη δεν έχει ευεργετικές επιπτώσεις στο retail; Η χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας αποδεικνύεται ότι μπορεί να προσδώσει ένα πραγματικό πλεονέκτημα κατά την online αγορά μανό νυχιών.

Αυτό φαίνεται από την περίπτωση της γαλλικής μάρκας ομορφιάς Manucurist, που για να βελτιώσει την εμπειρία των online αγορών της, συνεργάστηκε με την εταιρεία τεχνολογίας AI και AR Perfect Corp. δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να δοκιμάσουν εικονικά τα βερνίκια νυχιών μέσω επαυξημένης πραγματικότητας.

Αυτή η συνεργασία επιτρέπει στους αγοραστές να δοκιμάσουν 50 αποχρώσεις από την plant based σειρά βερνικιών νυχιών LED Green Flash της εταιρείας. Κατά την περιήγηση στα βερνίκια Green Flash στον ιστότοπο της Manucurist, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το “Try me” κάτω από ένα χρώμα για να εκκινήσουν την εμπειρία AR στο smartphone τους.

Από εκεί και πέρα, οι χρήστες καλούνται να κρατήσουν το χέρι τους μπροστά από την κάμερα της συσκευής τους και το βερνίκι νυχιών θα εφαρμοστεί εικονικά στα νύχια τους. Η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το βερνίκι νυχιών στη θέση του ακόμα και όταν οι άνθρωποι μετακινούν τα χέρια τους μπροστά από την κάμερα, ενώ μπορούν να αγγίξουν προεπισκοπήσεις διαφορετικών αποχρώσεων για να μεταβούν αμέσως σε αυτά τα χρώματα χωρίς να επαναφορτώσουν την εμπειρία AR.

Και φυσικά για να ολοκληρωθεί η εμπειρία, οι καταναλωτές μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες, να τις αποθηκεύσουν και να τις χρησιμοποιήσουν ως σημείο αναφοράς σε επόμενες αγορές τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.