23 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: The World of Don Julio Rosado

2 MIN READ

Campaign of the Day: The World of Don Julio Rosado

Campaign of the Day: The World of Don Julio Rosado

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Don Julio με την εκδοχή 1492 κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των luxury brands, κάτι που την καθιστά προτιμητέα από celebrities, όπως αθλητές, ράπερς και influencers όπως η οικογένεια Kardashians, που την προτιμούν σε κάθε νυχτερινή τους έξοδο.

Προκειμένου όμως να μην περιορίζεται μόνο σε αυτό το high-end κοινό, η μητρική της εταιρεία Diageo δημιούργησε την Don Julio Rosado, μια τεκίλα reposado σε ροζ χρώμα που έχει ωριμάσει σε βαρέλια για port wine. Και αυτό προκειμένου να δώσει απάντηση σε διαχρονικά ερωτήματα όπως “Γιατί πρέπει να περιμένουμε μια βραδινή έξοδο για να ζήσουμε μια εμπειρία πολυτελούς τεκίλας”;

Αυτή η ιδέα βρίσκεται στο επίκεντρο της καμπάνιας για το λανσάρισμα της Don Julio Rosado, με μια δίλεπτη ταινία μικρού μήκους σε συνεργασία με το agency The Community.

Σκηνοθετημένη από τον Ουκρανό σκηνοθέτη Tanu Muiño, η διαφημιστική ταινία ακολουθεί μια χορεύτρια της οποίας το φόρεμα και τα πατίνια είναι εμπνευσμένα από μια μπάλα ντίσκο, καθώς γλιστρά μέσα σε ένα ροζ παλάτι πάρτι που περιλαμβάνει γλυπτά από πάγο, κρυστάλλινα αιλουροειδή και άλλα. Ο “κόσμος του Don Julio Rosado” που δημιουργεί η ταινία είναι ένας φανταστικός χώρος με φανταστικές, σύγχρονες μεξικάνικες και ντίσκο διαθέσεις και επιδιώκει να εμπνεύσει τους φανατικούς της τεκίλας.

Ένα ντίσκο πάρτι όμως δεν θα ήταν τίποτα χωρίς το κατάλληλο τραγούδι. Για το λόγο αυτό η Diageo και το sound agency Duotone επέλεξαν το “Sunny” των Boney M, ένα γκρουπ που έχει επανέλθει στη μόδα χάρη στο TikTok, που το προωθεί ως συνοδευτική μουσική στα σύντομα βίντεό του και τα reels. Με το remix του κομματιού και τους πρόσθετους στίχους που “ραπάρει” ο αστέρας του TikTok Connor Price, η Don Julio ελπίζει να προσεγγίσει και το νεανικό κοινό των Gen Z-ers.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.