19 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Get Thirsty

2 MIN READ

Campaign of the Day: Get Thirsty

Campaign of the Day: Get Thirsty

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το βρετανικό brand Robinsons με τα μη αλκοολούχα φρουτώδη ποτά ξεκίνησε την πρώτη της καμπάνια ύστερα από ένα ριζοσπαστικό ολικό rebranding που υλοποίησε τον Μάρτιο, προκειμένου να επικοινωνήσει τη νέα της ταυτότητα και την αναγκαιότητα των προϊόντων της σε όποιον αισθάνεται διψασμένος.

Στο πλαίσιο αυτό συνεργάστηκε με την Saatchi & Saatchi για να αποτυπώσει τη χαρά μιας χορωδίας που τραγουδάει με έναν διαφορετικό τρόπο. Με tagline το “Get Thirsty”, το brand καλεί τους καταναλωτές να γιορτάσουν τα χαρούμενα πράγματα στη ζωή που τους κάνουν να διψάνε.

Το τηλεοπτικό σποτ που σκηνοθέτησε ο καλλιτέχνης Yousef του δημιουργικού think tank Prettybird απεικονίζει μια χορωδία όπου συμμετέχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών. Συγκεντρωμένοι στα σκαλοπάτια ενός πάρκου, ντυμένοι σε μια χαρούμενη ποικιλία από ροζ, πορτοκαλί, κίτρινα και μοβ χρώματα -που παραπέμπουν στα προϊόντα της εταιρείας-, οι τραγουδιστές εμφανίζονται να προθερμαίνονται με φωνητικές ασκήσεις και να πίνουν δροσιστικές γουλιές, πριν συγκεντρωθούν μπροστά από μια μαέστρο, έτοιμοι να ερμηνεύσουν το τραγούδι τους, κρατώντας όμως όλοι από ένα ποτήρι στο χέρι γεμάτο με το φρουτώδες ποτό. Ακολουθώντας το σύνθημά της, σηκώνουν τα κεφάλια και τα ποτήρια τους μαζί, παίρνουν μια βαθιά γουλιά και η μελωδία αρχίζει.

Όλοι μαζί κάνουν γαργάρες με τα δροσιστικά προϊόντα της Robinsons σε μια τέλεια εναρμονισμένη εκτέλεση του “Girl on Fire” της Alicia Keys.

Η καμπάνια, η οποία θα προβληθεί στην τηλεόραση, σε OOH, video on demand και στα κοινωνικά δίκτυα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, πρωτοεμφανίστηκε στην prime time ζώνη του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του Britain’s Got Talent.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.